2777
2789
عنوان

چراسرشونه هام کوچیکه

78 بازدید | 19 پست

سرشونه هام هم کوچیکه هم افتاده   اصلاجلوه ی خوبی نداره 😔 چقدسرشونه ی بزرگ آدموباابهت نشون میده  نه؟

چاق هم بشم سرشونه هام تغییر سایزنمیده. چراآخه🤔😒

والاهرکی رودیدم باچاق شدن سرشونه هاش هم گوشتی شده 

مثلابازیگرستایش. میبینین با چاق شدنش چقدرشونه هاش پرشده ؟ وقتی اینجورادمهارومیبینم واقعاغبطه میخورم

ولی من انگارشونه هام داره آب میره😒😔

بالای ۳۰ سال میشه باورزش تغییرکرد؟

چه ورزشی جواب میده؟ 

خونه میتونم ازورزش جواب بگیرم؟

راستی این مربی آنلاین چیه چه جوریه؟  یکی اینجامیگفت مربی آنلاین داره   ازش پرسیدم ولی جواب نداد  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سرشونه های منم کوچیکه و افتاده 😂🌻

با منی که "درخت گردو" و "لاکپشت ها هم پرواز میکنند" رو دیدم از فیلم غمگین حرف نزنید ___به شب نشینی خرچنگ های مردابی 🥀 چگونه رقص کند ماهی زلال پرست ؟! ___بزن باران که دین را دام کردند ... شکار خلق و صید خام کردند ...بزن باران خدا بازیچه ای شد... که با آن کسب ننگ و نام کردند 🙂...رئیس قبیله سلیطه های سایت

بیشتر ببینید

برو بدنسازی بهتر میشه

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

بیشتر ببینید
سرشونه کوچیک زنونه تره میخواستی چارشونه باشی؟ اینطوری کوچیکتر بهتره با لباس های اپل دار یا سرشونه کا ...

اره مثل بازیگران هالیوود ،سرشونه پهن و است وزیبا آرزوی همه و آپشن مدلهای زیباست

راضی هستی؟ من که راضی نیستم لباس بد وای می ایسه

منم راضی نیستم تازه سینه هام هم کوچیکن 

نمی‌دونم چیکارش کنم 😭

با منی که "درخت گردو" و "لاکپشت ها هم پرواز میکنند" رو دیدم از فیلم غمگین حرف نزنید ___به شب نشینی خرچنگ های مردابی 🥀 چگونه رقص کند ماهی زلال پرست ؟! ___بزن باران که دین را دام کردند ... شکار خلق و صید خام کردند ...بزن باران خدا بازیچه ای شد... که با آن کسب ننگ و نام کردند 🙂...رئیس قبیله سلیطه های سایت

بیشتر ببینید
توخونه نمیشه ورزش کرد؟

بله میشه 

کش پیلاتس و وزنه بخر تو خونه ورزش کن 

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

بیشتر ببینید