2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم، نگران نباش! پول گرفتن از شوهرت تو زندگی مشترک طبیعیه.  

راحت بهش بگو: “می‌خوام فلان چیزو بخرم، میشه یه مقدار پول بدی؟"  

اگه معذبی، بهش توضیح بده که روم نمیشه. کم‌کم این حس برطرف میشه.  

اون خوشحاله که برات خرج کنه، پس راحت باش!

یه قلک برو بخر بگو پول هفتگیمو بزار این تو. هفته ای مثلا ۵٠٠ البته بستگی داره به بودجه و اینکه خرجهای عروسی رفع و رجوع شده باشه.. هر چقدر زودتر به روند پول دادن عادتش بدی برات یهتره.. ید عادت نمیشه بعدا که حتی خواستی بری ارایشگاه باید براش قسم و ایه بیای که  فلان قدره 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

عزیزم، نگران نباش! پول گرفتن از شوهرت تو زندگی مشترک طبیعیه. راحت بهش بگو: “می‌خوام فلان چیزو بخرم، ...

سلام خوبی عزیزم ببین مثلا بهش میگم کیف میخوام بخرم اصلا مهلت نداد بگم پول بزن فوری گفت صبرکن اخرهفته میریم بخر همش میخواد خودشم باشه من اینجوری دوس ندارم چجوری بهش بگم ناراحت نشه

شوهرا باید خودشون ماهانه یچی بدن خانمشون نباید منتظر باشن ازشون بخوایم، شماهم چند بار غیرمستقیم بگو چند روز پیش میخواستم فلان خریدو بکنم پول نداشتم یا بگو یه پیجی یچی دیدم خوشم اومد اونموقع پول تو حسابم نبود حییف پیجش هم گم کردم و... دیکه خودش بدونه باید پول بزنه

سلام خوبی عزیزم ببین مثلا بهش میگم کیف میخوام بخرم اصلا مهلت نداد بگم پول بزن فوری گفت صبرکن اخرهفته ...

سلام از بنده هست عزیزدلم❤️

اینکه شوهرت می‌خواد خودش باشه وقتی چیزی می‌خری، به خاطر اینه که احتمالاً دلش می‌خواد خودش کمکت کنه یا کنار تو باشه. اما اگه اینو دوست نداری، باید خیلی نرم و مهربون بهش توضیح بدی. مثلاً: با محبت بگو: عزیزم خیلی ممنون که همیشه پیشم هستی، ولی بعضی وقتا حس می‌کنم راحت‌ترم خودم برم چیزی که می‌خوامو بخرم. خیالت راحت، حتماً چیز خوبی انتخاب می‌کنم."
به خاطرش حس خوبی بده مثلاً بگو اینطوری هم تو وقتت آزادتره، هم من خودم خوشحال می‌شم که انتخاب کنم."
یه بار مستقیم مطرح کن:یه بار دیگه که موضوع پیش اومد، راحت بگو:  
می‌خوام خودم برم سریع بخرم، میشه با کارت پول بزنی بهم؟" و خیالشو راحت کن که مدیریت می‌کنی.

درضمن عزیزدلم یادت باشه دلتنگ یا حساس شدنش به این قضیه به معنی اینه که براش مهمی. آروم بهش بگو و نگران نباش، کم‌کم متوجه میشه و درست میشه. ❤️

سلام از بنده هست عزیزدلم❤️اینکه شوهرت می‌خواد خودش باشه وقتی چیزی می‌خری، به خاطر اینه که احتمالاً د ...

باید تمرین کنم جمله هایی که گفتی بگم 

چون من یهو قاطی میکنم ..توی نامزدی چندبار دعوامون شذ برگشت گفت چرا مثل مردا حرف میزنی همش داد بیداددمی کنی