2777
2789
عنوان

روانشناس

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 38 پست
من از۹۶تا۴۰۲،کلیییی مشاور و تراپیست رفتمتنها چیزی که میتونم بگم:نود و نه درصدشون فقططططط دنبال تیغید ...

اره خیلی کمه خوبش

اینایی ک شما رفتی حضوریم رفتی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره میدونم 🥲ولی نمیتونم برم بیرون

من مشاور تلفنی هم رفتم

واقعا آشغال و به درد نخورن

حضوری هاش مالی نیستن

چه برسه تلفنی

معلوم نیست حواسش کجا هست

بیشتر از این نمیتونم این سایت رو تحمل کنم...واقعا نود درصد کاربرا چیپ و عقده ای و بی فرهنگن...تا الانم از روی تنهایی میومدم این سایت...خلاصه اگر ریپلای زدین و جواب ندادم،بدونین برای همیشه از این حموم زنونه رفتم....1404/01/10

بیشتر ببینید
اره خیلی کمه خوبشاینایی ک شما رفتی حضوریم رفتی

تقریبا اکثرشون حضوری بودن

بیشتر از این نمیتونم این سایت رو تحمل کنم...واقعا نود درصد کاربرا چیپ و عقده ای و بی فرهنگن...تا الانم از روی تنهایی میومدم این سایت...خلاصه اگر ریپلای زدین و جواب ندادم،بدونین برای همیشه از این حموم زنونه رفتم....1404/01/10

بیشتر ببینید
ادم باید به درداش بمیره

من تو این چندسال فهمیدم

فقط نزدیک شدن به خدا،آروم ترم میکنه

میخواد با نماز باشه

ذکر باشه

قرآن باشه

کمک به خلق خدا برای رضای خدا باشه

و....

روانشناس ها اکثرا روانی هستن و فقطططط دنبال پول هستن

بیشتر ببینید
نمیدونم چرا پشیمون شدم🥲😔

متاسفم

خیلی سخته زندگی بااینجور آدما

ای کاش بشینی باهاش حرف بزنی بازبون خوش 

راضی کنی ببریش دکتر

چون اگه ازدواجم کنی بری مادرت عذاب میکشه 

متاسفمخیلی سخته زندگی بااینجور آدماای کاش بشینی باهاش حرف بزنی بازبون خوش راضی کنی ببریش دکترچون اگه ...

نه زبون خوش حالیشه نه رابطه دوستانه هیچی هر چی بهش نزدیک میشم بدتر میشه هی سلطشو بیشتر میکنه به جای اعتماد 

به اونجاشم فکر کردم.. ولی الانم که هستم کاری براشون نمیتونم بکنم رابطه ی خوبیم باهام ندارن ولی از درون دوست ندارم تنها بزارمشون

نه زبون خوش حالیشه نه رابطه دوستانه هیچی هر چی بهش نزدیک میشم بدتر میشه هی سلطشو بیشتر میکنه به جای ...

ای بابا....

خداصبربده واقعا

بامشاور هم صحبت کن راهکارمیدن 

من خیلی تواین موارد صبرم کمه 

ای بابا....خداصبربده واقعابامشاور هم صحبت کن راهکارمیدن من خیلی تواین موارد صبرم کمه

دقیقا منم مثل تو صبرم کمه و تموم شدس 

مشاور خوبیم پیدا نکردم .اخه نمیتونم برم بیرون 

مجبور بودم زنگ بزنم که هیچکدوم بدرد نخوردن

بنظرم اگه خواستگار خوبی اومد ردش نکن

خواستگار که نداشتم هیچوقت چون سمت من که همچین بابایی دارم کسی نمیاد. فقط بحث عشق و عاشقیه که قصد ازدواج داره باهام اینم نگرانیشو دارم چطوری بیاد با یه بابای روانی اشنا بشه

خواستگار که نداشتم هیچوقت چون سمت من که همچین بابایی دارم کسی نمیاد. فقط بحث عشق و عاشقیه که قصد ازد ...

بنظرم باپسره حرف بزن بگو پدرم این مشکلو داره ومیترسم تومراسم خواستگاری رفتاربدی داشته باشه