2777
2789
عنوان

روانشناس

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 38 پست
بنظرم باپسره حرف بزن بگو پدرم این مشکلو داره ومیترسم تومراسم خواستگاری رفتاربدی داشته باشه

دقیقا گفتم تقریبا بهش 

دقیق هم نگفتم ولی نسبتا گفتم وضعیتو 

یارو ترسیده  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

۲۷ نترسیده ولی ته دلش بنظرم دل چرکین شده .بازم هی باور نمیکنه میگه نه اوکیه تو داری گنده میکنی موضو ...

خب پس وقتی اینومیگه 

بنظرم توام زیاد ازپدرت نگو دیگه گفتنیاروگفتی 

بعدشم خلاف شرنمیکنه که سنت پیامبره ازدواج 

خب پس وقتی اینومیگه بنظرم توام زیاد ازپدرت نگو دیگه گفتنیاروگفتی بعدشم خلاف شرنمیکنه که سنت پیامبره ...

اره فقط میترسم اذیت کنه

معمولا در مواجه با ادما یا محل نمیده بهشون نگاه نمیکنه یا بی ادبی میکنه ابرو ادمو میبره

اره فقط میترسم اذیت کنهمعمولا در مواجه با ادما یا محل نمیده بهشون نگاه نمیکنه یا بی ادبی میکنه ابرو ...

نگران نباش ان شاالله درست میشه میری سرزندگی خودت 

پدر دوست منم پارانوعیه دخترقبلیشو شوهرداده فقط اینیکی مونده 

شاید این نوع بیمارا با ازدواج مشکلی ندارن 

زیادم اهل دین ومذهبن

نگران نباش ان شاالله درست میشه میری سرزندگی خودت پدر دوست منم پارانوعیه دخترقبلیشو شوهرداده فقط اینی ...

نه اتفاقا اصلا بابای من اهل دین نیست بیشتر تفکرش عقب موندس و الا خدا پیغمبر سرش نمیشه . 

انشالله عزیزم🥲♥️