2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تا قبل از دیشب معیارم ظاهر خوب بود تا اینکه یه تاپیکی بود خیلی از دخترای این سایت اصلا خدارو قبول نداشتن، تصمیم گرفتم دختری انتخاب کنم که اولین ویژگیش اعتقاد به خدا باشه جدا از ظاهر و باطنش

Math

فقط خوب و سالم بودن کافی نیستظاهر اهمیت بسیار زیادی دارههمان طور که پسر باید پول داشته باشه خیلی زیا ...

بله صد در صد ولی قطعا مرحله اول ظاهرا ک کشش ب وجود بیاد بعد مراحل بعدی برای شناخت و..

خانواده اولین شرطه اینکه محیط زندگیش چجور جاییه بعد خودش و ویژگی های اخلاقی

ما خونمون پایین شهر هس و بافت قدیمی محله بد 

پس همین اولین مرحله رد میشم

کاربری سال ۹۷   کاربری دست دونفر هس🌺
والا من تازه فهمیدم اکثر دخترا دوست پسر دارن و باهاشو رابطخ جنسی دارن، دیگه نسل دختر سالم منقرض شده. ...

دقیقا

دوستای من منو مسخره میکنن منم ارتباطم باهاشون خیلی کم کردم

کاربری سال ۹۷   کاربری دست دونفر هس🌺
تا قبل از دیشب معیارم ظاهر خوب بود تا اینکه یه تاپیکی بود خیلی از دخترای این سایت اصلا خدارو قبول ند ...

چه معیاری ظاهر خوب😂خوبه نظرتون عوض‌شده 

وقتی رفتید تو زندگی میفهمید خیلی چیزا مهم تر چهرس که هیچ  وقتی بهش فکر نکردید

با همانا هم ازدواج میکنن

هرچند که کاملا مشخصه ترویج نادرست میکنید .

اما در جواب خودتون .

شما با کسی که با صد نفر خوابیده ازدواج میکنید ؟!

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

دقیقادوستای من منو مسخره میکنن منم ارتباطم باهاشون خیلی کم کردم

من دوستام مثل خودمن

من الان ۳ ۴ ماهه رل زدم همشون سینگلن ک اونم اوکی شدن من یهویی شد

الان نمیدونم چیکار باید کنم سر دو راهیم