2777
2789
اتفاقا ریپلای میکنم تا حد اقل حیا کنی کمتر از این حرفا بزنی .خودتون گفتین با همینجور ادما ازدواج م ...

شما یه جوری هستی

همه رو بد میدونی

خودتتو خوب میدونی

معمولا همه رو قًضاوت میکنید

غیبت و دروغ

با آدم‌های مثل شماها برخورد زیاد داشتم

مشکل اخلاقی دارید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اکثرا پسرا اسکولن دوست دختر خودشونو نمیگیرن میرن دوست دختر بقیه پسرا رو میگیرن😂

به نظر من همه چی ظاهر نیست مهم ذات آدمه وگرنه چادری دیدم که بدتر از خودش نبود

پنــــــاه بر تو که بی واژه مــــــرا میشنوی..🪴🌿

شما یه جوری هستیهمه رو بد میدونیخودتتو خوب میدونیمعمولا همه رو قًضاوت میکنیدغیبت و دروغبا آدم‌های مث ...

همین تهمتایی نا مناسبی که میزنی و این حقه  روانشناسی سیاه   باید بگم ازت ممنونم که مصمم ترم کردی کارم درسته .

از بین این همه کاربر من به شما گیر دادم چرا .

چون خودتون زیر نظر یه کاربر نوشته بودین پسرا با همین دخترای هرزه ازدواج میکنن درصورتی که وقتی من بهتون گفتم حاضرین با کسی که روابط متعددی داشته ازدواج کنین تعجب کردین  و فرار کردین از جواب! 

اینجا سایتیه که نود درصد کاربراش خانم هستن و شما خواه ناخواه  چه با قصد و چه بدون قصد فکر هارو به سمت بی بند و باری میبرین .

فقط خواستم متوجه باری که روی  حرفتون  هست باشین ‌.

ایشالا که عمدی نبوده ‌

یاعلی

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

همین تهمتایی نا مناسبی که میزنی و این حقه روانشناسی سیاه باید بگم ازت ممنونم که مصمم ترم کردی کار ...

من متن شمارو نخوندم

فقط میدونم سمی هستین

همیشه دیگران رو قضاوت میکنید خودتتون رو برتر میدونید

گفتم معیار ها متفاوت قرار نیست کسی که چادر داره حتماا آدم خوبی باشه که همه جور آدم هست

نه لزوما آدم خوبی نیست 

اما در کل پوشیدگی بطور ذاتی خیلی بهتر هست 

همون اندازه که چادری بی اخلاق نامطلوبه ،آدم خوش ذات اما بی قید نسبت به پوشش هم میتونه نامطلوب باشه ...

هیچ کدوم بهتر یا بدتر از دیگری نیست .