خانواده اولین شرطه اینکه محیط زندگیش چجور جاییه بعد خودش و ویژگی های اخلاقی
میشه یه یامُعید برام بخونید!؟🙏 خوندین بگین منم صلوات بفرستم براتون برام دعا کنید برسم بهش 1404/12/30به همه چیزایی ک خواستم رسیدم ... ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج دریا را نمی شنوند چه تلخ است قصه ی عادت ..... درخواست نمی پذیرم. دقیقا مثل پارسال همه چیز باید اوکی بشه این سری جدی تر.... ببین کی گفتم ۱۴۰۴/۰۴/۰۴ ❤️ ص❤️یعنی میشه بگم ای خدا همونی شد ک میخواستم ؟!!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(: امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:
از نظر ما محجبه کامل باشه پوشش چادر باشه اهل نماز روزه و خدا پیغمبر باشه اهل محرم و نا محرم باشه بعد اینا میشه خانواده و فرهنگ و موقعیت اجتماعی و شغل اعضای خانواده