2777
2789
عنوان

به نظرتون منظورش منم یا نامزد سابقش

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 38 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

گول حرفای قشنگ مردهارو نخور...بعضیا کلا زبون بازن...یه پسری بود انقد توو پیاماش از من تعریف میکرد و ..که میگفتم این دیگه اگه خوده مجنون نباشه برادر مجنونه و منم لیلی....بعدش دیدم با همه دخترا اینجوره

دقیقا همین ... نمیدونم منو میگه یا اون چند روز پیشم یه پست استوری کرد من هم لایک کرده بودم هم کامنت ...

ی مدت اصلا ن پستشو لایک کن ن استکرسگیشو نگا...بزار فک کنه کلا نیستی..ببین پیگیرت میشه

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀

یه زمان طولانی حرف میزدین اینکه اون زمان دلبسته نشده و رفته نامزد کرده جای حرف داره، اینکه اونهمه با محبت رفتار کرده و تو گفتی که کیم و .... بازم چیزی نگفته یا کاری نکرده، اینم جای حرف داره

کلا حس میکنم اونی که اینهمه احساسش درگیره و تمام فکرش اون ادمه و این همه سال میگذره و هنوز نمیخواد دست بکشه فقط تویی، این ادم دیگه هیچ وقت سعی نکرده به اون پیج فیک پیام بده و وقتی تو با پیج اصلیت فالو کردی و .... اون که نمیدونسته شما یه نفرید، و به پیج اصلی واکنش نشون داده

نه تنها تو رو، فکر کنم هیچ کیو دوس نداره

هنوز ته دلم نمیزاره یه چیزی که کامل تمومش کنم..

متوجهم ولی اینجوری یه بوم و دو هوایی. زیاد چک نکن، پیگیر نباش فقطم با ایجاد یه هدف خوب و درست واسه خودت ممکنه. یه چیزی که همه فکر و ذهنتو درگیر کنه که زمان بیکاری و فکر به اون بهت نده تا زمان یه کاری بکنه

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
نگفتی چرا نامزدی بهم خورده نمیشه فهمید با کی بوده اگه عاشق نامزدش بوده احتمالا واسه اون گذا‌شته بنظر ...

تو فک و فامیل گفتن خانواده هامون بهم نمیخوردن که واقعا هم نمیخوردن

ولی خو من از ادم نزدیکش بهم رسیده که گفت دختره شوخی و صحبتای بیجا با بقیه داشته خودشم دیدم پستای مربوط به خیانت رو لایک کرده 

دیگه بقیشو خدا میدونه

عاشق بودن که نمیدونم در چه حد ولی دوسش داشت خودش انتخابش کرد

من ریپلای استوریم بسته اس تقریبا دو ماهه از وقتی تولدمو تبریک نگفت بستمش تازه امروز بازش کردم

خودمم حس میکنم با منه نمیدووونم 

اخه نذر کرده بودم اتمام حجت کرده بودم با خودم و خدا اگه میخاد بهش برسونتم تا اخر ماه رمضون یه نشونه ای ببینم🥲

طبق بررسی های من ادم هولی هست...همین الان با یه پیج فیک دیگه بری سراغش بازم روی خوش نشون میده مطمئنم ...

گفت کلااا نمیخوام ازدواج بکنم گفتمش منم بهت پیشنهاد ازدواج ندادم گفت نمیتونم با تو رابطه ی الکی داشته باشم...

گول حرفای قشنگ مردهارو نخور...بعضیا کلا زبون بازن...یه پسری بود انقد توو پیاماش از من تعریف میکرد و ...

اخه حرف قشنگی هم نزده ده ماهه حرف نزدیم کلا وقتی حسمو بهش گفتم دیگه زود تمومش کرد موضوعو بست 

میخواست ازم سو استفاده کنه ادامه میداد