2777
2789

.این قضیه خیلی طولانیه ... یه جایی تایپش کردم و میزارم براتون تو چندتا پست .... خیلی خیلی ناراحتم بابت این قضیه و نه عید دارم و نه بهار

من این ادم رو از ۱۶ سالگی دوست دارم تا الان که ۲۴ ۲۵ سالمه... سه چهار سال پیش بچگی کردم یه پیج فیک زدم چون اجازه اینستا رفتن نداشتم به خاطر کنکور..و فالوش کردم نمیدونم چی شد چند ماه گذشت دیدم رفیق هم شدیم داریم شب تا صبح حرف میزنیم ولی اون نمیدونه من کی ام(فامیل خیلی دور هم دیگه ایم) تا یه روز گفتش که میخاد ازدواج کنه منم کم کم دوستی و رفاقتمو باهاش تموم کردم و به خواست خودش بلاکش کردم و گفت هر وقت خواستی و نیاز داشتی باهام حرف بزنی من هستم و هیچ وقت فراموشت نمیکنم... رابطمون خیلی خوب و باحال بود از نظر من البته نظر اون رو نمیدونم اخه پسرا رو نمیشه پیش بینی کرد.... ولی به گفته خودش کنارم خیلی حالش خوبه و خود خودشه... هر حال بد و خوبی ک داشت رو بهم میگفت

هستید بقیشو بگم؟

.خلاصه اون رابطه تموم شد و بعد چند ماه خبر نامزد کردنش به گوشم رسید و نامزدی گرفت و این صحبتا و بعد هم نامزدیش بهم خورد ... طبق شنیده های تقریبا موثق خودش نامزدی رو بهم زده به دلایلی که نمیخوام بگم

منم همون شب نامزدیش با پیج اصلی خودم فالوش کردم بعد دیدم عکسا و چیزارو پاک کرده فهمیدم بهم زده و اینا

همچنان همو داشتیم تا چند ماه بعد یه پست گذاشتم که متنش رو خودم نوشته بودم برام کامنت گذاشت و بعد اون هر عکسی از خودم استوری میکردم لایکش میکرد یکی دوبار واسم کامنت گذاشت دوباری ریپلای کرد استوریمو و همین... همینا یک سال و نیم دوسال طول کشید تا خرداد سال ۱۴۰۳ ...من دوباره بهش پیادم دادم با همون هویت فیک

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

.براش یه پست از موزیکای مهیاررفرستادم بعد ده روز دایرکتمو دید و جواب داد اولش باهام سرد بود بعد شد مث همون قبلش انگار تو اسمونا بودم اونم یجوریرباهام رفتار میکرد انگارریه هدیه از طرف خدام.... ی چند روز باهاش صحبت کردم و بعد همه چیز رو بهش گفتم ... خیلی خوب باهام برخورد کرد و مهربون و خوب بود و حلاصه حرفش این بود که تو خیلی خوبی خیلی خواستنی هستی حتی گفت دوست دارم برام قابل احترامی ولی اصلا قصد ازدواج کردن ندارم...کل حرف زدن اون شبمون یک ساعت طول کشید و دیگه هیچ وقت باهم حرف نزدیم

هنوزم همو فالو داریم استوریامو نگا میکنه ولی لایک نه

یه ماه بعد واسه تولدش پست گذاشت که میخوام مدتی تنها باشم رشد کنم و این صحبتا ..یه کپشن طولانی بود..من این مدتی که گذشت نه تولدشو تبریک گفتم نه هیچی حتی تسلیت مادربزرگشم نگفتم بهش....اونم همینطور.... ولی همچنان هست و میبینه

دیشب یه استوری گذاشتم که میگفت ادم هر کاری هم بکنه یه جنبه های مثبت و منفی داره که ادم ممکنه پشیمون بشه پشیمونی بد نیست و فلان همیشه هست تو هررکاری

اونم بعد ماه ها یه پست گذاشت که خودش نوشته بود که یه قهوه بزنیم ینی دلم برات تنگ شده ینی میخوام باشی ینی قدر یه نخ سیگار یه فنجون قهوه حضورتو میخوام ینی شالت جا مونده رو دسته مبل بوی شیرینیت پخش شده  تو خونه ینی بو عطرت هنوز هست(کامل ننوشتم ولی مزمون همین بود)

الان من نمیدونم منظورش ممکنه من باشم حتی یک درصد؟یا اصلا فکر نکنم ممکنه با من باشه و نامزد سابقشه؟اخه اگه با اون بود برمیگشت بهش🥲تو رو خدا بگین بهم من چیکار کنم نمیتونم فراموشش کنم

.خلاصه اون رابطه تموم شد و بعد چند ماه خبر نامزد کردنش به گوشم رسید و نامزدی گرفت و این صحبتا و بعد ...

عزیزم چجوری هویتت فیک بوده ولی عکس خودتو استوری میذاشتی لایک میکرده؟ اگه آشنا بودین که باید از رو قیافه می‌شناخت دیگ

کامل گذاشتم شمارو به همین ماه مبارک قسم یه جواب درست بهم بدین مخم نمیکشه دیگه😭😭

اخه این چیزایی که تو پست اخرش گفته رو حس میکنم اخه من همین نقشو براش داشتم باهاش حرف میزدم حالش خوب میشد میگف برام شیرینی درست کن هر وقت هم دیگه رو دیدیم😭😭

عزیزم چجوری هویتت فیک بوده ولی عکس خودتو استوری میذاشتی لایک میکرده؟ اگه آشنا بودین که باید از رو قی ...

عزیزم عکسمو با پیج خودم اصلیم میزاشتم اونم وقتی که دیگه خیلی وقت بود اون رابطه فیک تموم شده بود اونم یبار نامزد کرده بود و بهم زده بود ینی یه سال یه سال و نیم بعدش

.براش یه پست از موزیکای مهیاررفرستادم بعد ده روز دایرکتمو دید و جواب داد اولش باهام سرد بود بعد شد م ...

منظورش با تو نیس

وقتی اونقدر صریح بهت گفت نه باید بلاک میکردی و میرفتی

الانم دیر نیس بلاک کن 

اون ادم ادم زندگی نیس یه ادم لنگ در هواست که نمیدونه داره چکار میکنه تو زندگیش ازش فاصله بگیر و انقدر تلاش واسه یه ادم بیهوده نکن

خب معلومه فراموش نمیکنی وقتی انقد پیگیر هم هستین! انقد دنبالش میکنی، تعداد لایک و کامنتارو میشماری، اگه قصد واقعا فراموشیه باید تموم کنی همه چیو

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
.براش یه پست از موزیکای مهیاررفرستادم بعد ده روز دایرکتمو دید و جواب داد اولش باهام سرد بود بعد شد م ...

نگفتی چرا نامزدی بهم خورده نمیشه فهمید با کی بوده اگه عاشق نامزدش بوده احتمالا واسه اون گذا‌شته 

بنظرم اگه تو بودی بهت پیام میداد یجوری سر حرف و باز می‌کرد 

از یه طرفم حسم میگ تویی 💔😂

طبق بررسی های من ادم هولی هست...همین الان با یه پیج فیک دیگه بری سراغش بازم روی خوش نشون میده مطمئنم...وقتی هم که بهت میگه قصد ازدواج ندارم وقتی اینو رسما اعلام میکنه یعنی با تو به ازدواج فکر نمیکنم یعنی حتی اگه قصدم ازدواج باشه تو کیس مدنظرم نیستی....این حرفشم منظورش به نامزدش بوده نه تو...شال و عطر و ...یعنی اون...تو رو که تاحالا تو خونه نیاورده