2777
2789

اونوقت اندازه عذر میخوام خَر ام نمیفهمن😐

یه دختر عمه دارم . ۷ ۶سال از من بزرگتره و دوتا بچه کوچیک داره 

اونوقت همش دنبال یه جیزی میگرده تا بگع حرفای تو اشتباه هستن 

یا مثلا همش دنبال تلافی هست 

یا مثلا میخواد بفهمونه چیزی براش مهم نیست 

در حالی ک هست .😐

یا همش دنبال اینه بگه من اینو میدونم من بهتر میدونم‌

آخرشم میگم چه فرقی داریم ما مگ‌

میگه من متاهل ام😐

خو چه ربطی داره 

کلافه میکنه آدمو. 

۲۷ سالشه . 

یه نصیحت بگید بگم بهش یکم عقلش بیاد سر جاش 

سخته زندگی ...خدایی سخته .... به ابلفض سخته🙂🦦

بگو گندم از گندم بروید جو ز جو

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

این آدمایی که خودشونو از بقیه بالاتر و بهتر میدونن دچار سندروم خودچص پنداری هستن تنها راهشم اینه که باهاشون ارتباط نداشته باشی

به نام خداوند رنگین کمان چنین گفت با ما به روشن بیان که آینده ایران بسی روشن است به پاکی خونم به اسمم کیان🖤

سگ محل کن همچین آدمایی خدایی لیاقت تیکه انداختنم ندارن اون دختر عمه من اصلا در لول هم نیستیم بعد تو توهماتش با من کل داره و لج میکنه و منی که وجود اونو یادم میره کلا 🤨🤨🤨😐دایورت کن

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

این آدمایی که خودشونو از بقیه بالاتر و بهتر میدونن دچار سندروم خودچص پنداری هستن تنها راهشم اینه که ...

اصن کلا زندگیشو ول کرده چسبیده ب اینکه بروز باشه 

ن بچه هاش سر وقت غذا میخورن ن چیزی 

سگ محل کن همچین آدمایی خدایی لیاقت تیکه انداختنم ندارن اون دختر عمه من اصلا در لول هم نیستیم بعد تو ...

دقیقا 

الان چون چند وقت جواب تلفن ندادم 

داره تلافی میکنه و جواب نمیده 

مث بچه ها . 

وقتی کاری باهاش نداشته باشی تمرکزت رو زندگی خودت نظر ندی و نظر نخوای هم کلام نشی راجب موارد دیگه جز ...

اخه کسیو ندارم باهاش درد دل کنم گاهی تلفن میزنم .

البته گاهی ام مثلا کلا با اون حرف نمیزنم میپره واسه خودش نظر میده تو جمع و ضایع میکنه 

دقیقا الان چون چند وقت جواب تلفن ندادم داره تلافی میکنه و جواب نمیده مث بچه ها .

بیخیال توروخدا😂😂🤨سنت از من بیشتره ولی یا من آدم بیخیال ریلکسیم یا تو خیلی حساسی والا من همچین ادمایی که پشتم حرف میزنن یا ادعای رقابت و حسادت دارن بهم از جاری بگیر تا دختر عمه و عروسای فامیل کلا فقط دایورت میکنم🤐😁😬اونا خودشون جر میدن ها میشنوم پشتم چیا میگن یبار ولی ن به روشون میارم ن مهمه ن عصبی میشم از خودم مطمئنم چون😌خدایی اعصابم و جوونیم خیلی مهم تره از چنتا پیزولی اون عقب واق واق میکنن 😬🤨🤐تو متاهلی تو دوران تاهلیتت فقط هنر زاییدن یاد گرفتی چه موفقیت چشم‌گیری در زندگی زناشویی تاهلیش داشته مثلا

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻

بیخیال توروخدا😂😂🤨سنت از من بیشتره ولی یا من آدم بیخیال ریلکسیم یا تو خیلی حساسی والا من همچین ادم ...

من ۲۰ سالمه ‌. اون ۲۷ .

اصلا انگار ن انگار از من بزرگتره .

انگاری ۱۶ سالشه. ‌. .‌.

تا یه چی میگم مسخره میکنه.  

من موندم یچه هاشو چطور میخواد تربیت کنه اخه 

اره من حساسم واقعا