2777
2789
عنوان

با زن بابا لجنم دعوام شد زنیکه دوبه هم زن عقده ای

| مشاهده متن کامل بحث + 2398 بازدید | 90 پست

شوهرتون اومده دست پیش بگیره که پس نیوفته، 

اگر خانوم پدرتون هم عکس نمیزاشت بازم شوهرتون دنبال بهانه میگشت تا یه جوری خودشون رو خالی کنه. 

اینجاس که میگن، عدو‌شود سبب خیر گر خدا خواهد..

( حالم از مجازی بهم میخوره . بیشتر خراب شدن زندگی ها زیر سر استفاده ی نا درست از فضای مجازی هست لعنت بهش)

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اگه ابروشو میبردی و سکوت نمیکردی الان اینقد پررو نبود طلبکارم هست با چ رویی

تا دلت بخواد رو داره جدیدا دیگه خودم تنها زیاد بیرون میرم گیر میده منم م ی ر ی ن م بش عوضی واسه من بد دل شده

افسوس بر آرزوهای رفته بر باد 

به نظر من به پدرت بگو و نشونش بده

الان بگم منو مقصر  منو می‌دونه بابام خیلی دوستش داره میگه کار راه اندازه خیلی به دردم خورده 

استارتر جان تاپیکاتو دیدم دلم برا پسرت سوخت ،نه اینکه به شما بی احترامی کنما،چون من جای شما زندگی نکردم...

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید
استارتر جان تاپیکاتو دیدم دلم برا پسرت سوخت ،نه اینکه به شما بی احترامی کنما،چون من جای شما زندگی نک ...

چکار کنم ؟ گیر افتادم تو این باتلاق بچمم گناه داره بمیرم براش

تو از زندگی من چیزی نمیدونی همین آقا قبل از عید رفته زن صیغه کرده به خاطر موقعیتش ساکت شدم جلو کسی ...

به جای لجبازی یا زندگیتو درست کن یا جداشو 

دلیل خیانتشو ازش بپرس ببین اگر میشه درست کن اگرنه جداشو

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست