2777
2789
عنوان

با زن بابا لجنم دعوام شد زنیکه دوبه هم زن عقده ای

| مشاهده متن کامل بحث + 2406 بازدید | 90 پست
عزیزم من ب زن بابات کار ندارم.قطعا کارش اشتباهه.ولی وقتی شما میدونی همسرت راضی نیست اینطوری رفتار کن ...

تو از زندگی من چیزی نمیدونی همین آقا قبل از عید رفته زن صیغه کرده به خاطر موقعیتش  ساکت شدم جلو کسی هیچی نگفتم فکر موقعیتش نبود من چرا باید محدودیت بزارم برا خودم به خاطرش؟

افسوس بر آرزوهای رفته بر باد 

نه منظورش خرابی نبود بیشتر به خاطر موقعیتش می‌ترسه اونوقت خودش رفته یه غلط اضافه کرده نترسیده

والله حالا اون نه یکی دیگه اسکرین میگرفت. به محل کار همسرت میرسید چی خودت واسه حرف همسرت ارزش قایل نشدی به اون گیر دادی البته کارش اشتباه بوده ولی اول خودت باید مراعات میکردی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شما خودت رعایت شوهرتو نمیکنی انتظار داری بفیه رعایت کنن عزیزم؟

شوهرم خودش رعایت نمیکنه قبل عید رفته بود یواشکی با یه زنه صیغه من مراعات کنم ؟🤣🤣

والله حالا اون نه یکی دیگه اسکرین میگرفت. به محل کار همسرت میرسید چی خودت واسه حرف همسرت ارزش قایل ن ...

شوهرم خیانت کرده من خیلی فداکاری میتونم کنم صداشو درنیارم وگرنه بقیه موارد به هیچی حسابش نمیکنم

شوهرم خودش رعایت نمیکنه قبل عید رفته بود یواشکی با یه زنه صیغه من مراعات کنم ؟🤣🤣

خوب پس مشکلت چیه؟وقتی برات مهم نیس چه فرقی داره خودت بزاری یا بقیه استوری کنن.اتفاقا خوبم شده دلت خنک شده شوهرت ناراحت شده

تو از زندگی من چیزی نمیدونی همین آقا قبل از عید رفته زن صیغه کرده به خاطر موقعیتش ساکت شدم جلو کسی ...

عزیزم 

خیلی بخاطر خیانت همسرت ناراحت شدم.کاشکی ملاحظه شمارو میکرد.

ولی یا باید با خیانتی که در حقت کرده، کلا بیخیال همسرت بشی.یا فقط و فقط بخاطر آرامش خودت هم که شده کاری نکنی که رابطه تو و همسرت خراب شه.

زن صیغه کرده و شما موندی 😔الان زن چی شد

مجبورم بچه ۴ سالشه به خاطر موقعیتش و یه سری از مسائل نمیتونم برم زنه رو جرررر دادم به پدرشوهرش گفتم آبروش رفت از شوهرم آتو دارم زر اضافه بزنه صیغه نامشو تو فضا مجازی پخش میکنم

خوب پس مشکلت چیه؟وقتی برات مهم نیس چه فرقی داره خودت بزاری یا بقیه استوری کنن.اتفاقا خوبم شده دلت خن ...

از سر و صدا و گیرای شوهر عوضیم بدم میاد دیشب تا صبح غر زده به جونم 

کثافت آشغال خائن به خاطر موقعیتش سکوت کردم جلو هیچ کس نگفتم اونوقت واسه روسری من عید آبرومو برد همه ...

اگه ابروشو میبردی و سکوت نمیکردی الان اینقد پررو نبود طلبکارم هست با چ رویی 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️

بیشتر ببینید
مجبورم بچه ۴ سالشه به خاطر موقعیتش و یه سری از مسائل نمیتونم برم زنه رو جرررر دادم به پدرشوهرش گفتم ...

بزن دهنشو سرویس کثافتو حرصم گرفت 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️

بیشتر ببینید