2777
2789
عنوان

با زن بابا لجنم دعوام شد زنیکه دوبه هم زن عقده ای

| مشاهده متن کامل بحث + 2060 بازدید | 90 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا دلت بخواد رو داره جدیدا دیگه خودم تنها زیاد بیرون میرم گیر میده منم م ی ر ی ن م بش عوضی واسه من ب ...

میدونی ادما وقتی خودشون خرابن یه جاشون میلنگه ب طرفشون گیر میدن بگو من مث تو نیستم خیانتکار خوب کاری میکنی موندی و اینقد زجرش بده سکتع کنه این مسائل هیچ جوره توکتم نمیره 

چکار کنم ؟ گیر افتادم تو این باتلاق بچمم گناه داره بمیرم براش

یا سازش و کوتاه اومدن رو با حودت تمرین کن و یاد بگیر یا جدا شو،از این دومورد خارج نیست  

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید
میدونی ادما وقتی خودشون خرابن یه جاشون میلنگه ب طرفشون گیر میدن بگو من مث تو نیستم خیانتکار خوب کاری ...

آره تراپیستم گفت احتمالا می‌ترسه مقابله به مثل کنی آخه منم زن مستقلی هستم و تو اجتماع فعالم کارمندم و موفق برعکس زندگی خانوادگیم که افتضاحه

یا سازش و کوتاه اومدن رو با حودت تمرین کن و یاد بگیر یا جدا شو،از این دومورد خارج نیست

فعلا داغم تازه هست زمان بگذره ببینم چی میشه ؟ ببین من بیرون زن موفقی ام معاون حسابرسی یه اداره دولتی هستم کلی نیرو زیر دستم هست خیلی باعث سرافکندگیم شد منو فروخت به یه زن بیسواد که سه بار شوهر کرده و رفته شده شوهر چهارمش هضمش برام خیلی سخت هست به ای راحتی ها نمیتونم فراموش کنم 

فعلا داغم تازه هست زمان بگذره ببینم چی میشه ؟ ببین من بیرون زن موفقی ام معاون حسابرسی یه اداره دولتی ...

یعنی چی؟یعنی میخواین بمونین بچه رو بدبخت تر کنین؟ 

بااحترام عزیزم از تاپیکاتون شما خودتون عصبی هستین ،کاش اول هر دو نفر پیش روانپزشکی که مشاوره هم در کنار دارو میده میرفتید 

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بیشتر ببینید
آره تراپیستم گفت احتمالا می‌ترسه مقابله به مثل کنی آخه منم زن مستقلی هستم و تو اجتماع فعالم کارمندم ...

خدا تو‌هم بزرگه ایشالله یه روزی دست بچتو بگیری و بری راحت بخدا بعضیا انگار خدا ب این دنیا اوردشون عمر یه نفر دیگه رو حروم کنن 

شوهرم خودش رعایت نمیکنه قبل عید رفته بود یواشکی با یه زنه صیغه من مراعات کنم ؟🤣🤣

سلام

شوهرت شیطان رفت جلدش...رفت ی اشتباهی گنده کرد

شما هم برو روسریت درار اونو حرصی کن

حواست باشه مبادا جلو شوهرت کم بیاری ...هرکاری دوست داری بکن تا دهن به گلایه باز کرد... خطاشو بکوب به کله اش 

اصلا تا میتونید همدیگه رو شکنجه روحی روانی بدین...ببینید تا کجا می رسید

آره.

انسان ممکن الخطاست؛ اما،جایز الخطانیست!. و بگو که بارالها مرا (همیشه به هر جا روم ) به قدم صدق داخل و به قدم صدق خارج گردان و به من از جانب خود حجت روشنی که دائم یار و مددکار باشد عطا فرما.. سوره مبارکه اسرا آیه 80 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله ... الان ASfaa هستم.خداجونم شکرت
بیشتر ببینید
استارتر لطفاً فیلم من همسرش هستم رو ببین حتما👍

دیدم همون که نیکی کریمیه ببین من از لجش ای کارا رو نمیکنم فقط دیگه ملاحظشو نمیکنم می‌خوام بعد از ۶ سال خودم باشم خود واقعیم 

دیدم همون که نیکی کریمیه ببین من از لجش ای کارا رو نمیکنم فقط دیگه ملاحظشو نمیکنم می‌خوام بعد از ۶ س ...

افرین همونه 

اگه میخوای کنار همین مرد زندگی کنی باید اول حشمت رو کنترل کنی باید از بین ببریش چون نابود می‌کنه تو رو 

مرحله بعدش بیرون کردن اون زن و زنای دیگه ای که تو زندگی همسرت میان تو باید ملکه زندگی خودت باشی ولی واقعا با این دعوا و لجبازی فقط زندگیت خرابتر میشه باید پیدا کنی کجا رو اشتباه رفتی کجا خلا ایجاد کردی که شوهرت سواستفاده کرد ازش بنظرم با مشاور آنلاین صحبت کن اگه نمیتونی به کسی بگی مطمئنن آسیب دیدی روحت آسیب دیده اول باید حالتو خوب کنی به خاطر پسرت اگه خوب پیش بری شوهرت نمیزاره هیچ زنی جاتو بگیره 

بودن زنای قوی که با سیاست مردهای خاینشون رو به زانو درآوردن یادت باشه ما زن هستیم و ویژگی های داریم که سخت‌ترین مردها رو نرم می‌کنه