2777
2789
عنوان

با زن بابا لجنم دعوام شد زنیکه دوبه هم زن عقده ای

| مشاهده متن کامل بحث + 2770 بازدید | 90 پست
بابات رو انفالو کن و هرکسی که فکر میکنی میتونه از طریق گوشی اون تورو چک کنه رو انفالو کن

فکر خوبیه چون ظاهراً زنش تو اینستا بابا وله

گفت فردارا توبه کنم بیدار نشد !

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مگه نمیدونی صیغه برای اینا حلاله آشغالا جزو افتخاراتشون ولی حق داری منم جای تو دلم سوخت

کثافت آشغال خائن به خاطر موقعیتش سکوت کردم جلو هیچ کس نگفتم اونوقت واسه روسری من عید آبرومو برد همه جا

شوهرم خودشرفته زن صیغه کرده فکر موقعیتش نبوده عوضی با روسری من به خطر میفته؟

ببخشید اینو نمیدونستم. پس همون بهتر که دیده عکس بدون روسری گذاشتی. دم زن بابات گرم🫢😂

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

هرروز این تاپیک و با یه مدل‌ و ورژن جدید میزنی 🙄🙄

فقط 16 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بیشتر ببینید
شوهرت نظامیه؟خب حق داره عزیزم نمیشد عکس بدون روسری نزاری؟گاهی خودمون راه رو برای سواستفاده وضربه زدن ...

نه نظامی نیست خبر مرگش سمت داره خودش رفته با یه زنیکه صیغه کرده یواشکی فکر آبروشو نکرده حالا گیر داده به من

عزیزم من ب زن بابات کار ندارم.قطعا کارش اشتباهه.ولی وقتی شما میدونی همسرت راضی نیست اینطوری رفتار کنی چرا اینکار رو میکنی که زندگیت تحت شعاع قرار بگیره.ارزش داره الان این همه استرس تحمل کنی و لذت زندگی آروم و آرامش رو بخاطر یه عکس استوری شده از خودت و همسرت بگیری؟

واقعا نمیتونم بفهممت عزیز.خودت دستی دستی گند میزنی ب آرامش زندگیت.

عزیزم من ب زن بابات کار ندارم.قطعا کارش اشتباهه.ولی وقتی شما میدونی همسرت راضی نیست اینطوری رفتار کن ...

تو از زندگی من چیزی نمیدونی همین آقا قبل از عید رفته زن صیغه کرده به خاطر موقعیتش  ساکت شدم جلو کسی هیچی نگفتم فکر موقعیتش نبود من چرا باید محدودیت بزارم برا خودم به خاطرش؟