2777
2789
عنوان

چطور با یه شرکت نفتی یا پتروشیمی ازدواج کنم 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 4415 بازدید | 178 پست
خخخخخخ والا هروقت میگم که پول زیاد برام نیست وداشتن اخلاق وخانواده وایمان طرف برام مهمه مسخرم میکنن ...

به خدا که خیلی مهمه ...پول میاد و میره تو زندگی ! مهم اون طرف مقابلت هست که اخلاق و غیرت و.. داشته باشه بتونه دوباره زندگیو بسازه درکنارش آرامش داشته باشی ! واِلا حقوقش بالای ۱۰۰ میلیون باشه ولی اخلاق و...نداشته باشه زندگی برات عین جهنم میشه ..اون وقت تنها چیزی که به یادت نمیاد پولش و جایگاه اجتماعیش هست !

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الان هر کی داره مردای یه قشر رو متهم به این مسعله میکنه حتی همین الانم گفتن پترو شیمی هم سر وگوششون ...

به نظرم بستگی به ذات و شخصیت طرف داره 

اما من بین قشر معلم زیاد دیدم 

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼

مس گل‌گهر سیرجان بیشتر پارتی بازیه استخدامشپدر خودم مس شهربابکه و پدربزرگ و تمام عموهام هم مس سرچشمه ...

اره خب بومی بودن مهمه مخصوصا

من بابای خودم مسِ خودم که دارم میبینم چقدر سخته اتفاقا بخشای کمی کار سختی ندارن

بعدم بنظر من در هر صورت نفت و اینا مزایا بیشتر هست

در انتظار برف.... :))  دوست عزیزم اگه ناراحتی اول از همه دوست دارم بغلت کنم🫂 اگه حتی به خودکشی فکر میکنی به یاد بیار اندوهی رو که بازماندگان بعد مرگت باید بگذرونن به خانوادت،کسایی که دوستشون داری،منی که دوست دارم زنده بمونی:]~ توی هاگوارتز هر کی سزاوار کمک باشه همیشه. کمک براش از راه میرسه^^ فقط به خاطر اینکه چیزی بی نقص نیست نمیشه که لیاقت عشق ورزیدن رو نداشته باشه ،مجبورت کرد که باور کنی باید بدون خطا باشی تا دوست داشته بشی ولی اشتباه می‌کرد♡{دیالوگ سریالBridgerton}~  اتک غمگین ترین تراژدی.~هیچ کس در مورد گناهی که باهاش امتحان نشده بی گناه نیست!(استانبول ظالم)~لیوای آکرمن>>  هرماینی>>  هری پاتر>>~لویی!برای یه لحظه درد،یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!:) { دیالوگِUnbroken} ~من عاشق ادم های معمولی هستم!که بدون توجه به بقیه تمام تمرکزشان خودشان هستند>>

بیشتر ببینید
والا من شوهرم شرکت نفتیه مستاجریم به زور زندگیمون رو میگذرونیماون برای قدیما بود که به شرکت نفتی ها ...

میگم که عزیزم من بحثم درآمد نیست 

پدرم بیشتر یه شرکت نفتی درآمد داره 

دوست دارم همسرم از این قشر باشه 

همین !

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼