2777
2789
عنوان

زن دایی ها بیان

277 بازدید | 19 پست

عزیزان من زنداییم دوسال ازم بزرگتره کلا هم من دوتا بچه دارم ایشون هم همینجور همیشه هم سعی کردم خوب باشم باهاش اما ایشون درونگراس و خب خعلی قاطی نمیشه اما بازم خوبه با من امشب افطار خونه مادربزرگم بودم و ایشون بعد افطار چای اورد بعد من واقعا عطش سدید داشتم قبلش هرچی گفتم کسی نیاورد خودمم جون نداشتم بلند بشم بعد وقتی اورد گفتم الهی خیر ببینی عروس گلمون  ممنون ازت و الهی خدا دختر خاهرشوهرتو ببخشه بهت 😅 من به شوخی گفتم اونم گفت انشالله بنظرتون حرف بدی زدم حالا میگم نکنه ناراحت بشه از دید زن دایی بگید چون من خودم زن دایی نیستم نمیدونم چون سن زن داییم به ما نزدیکه نه مادرمون

تشکر کن ولی ب

موقع تشکر مزه پرونی نکن ارزش تشکر خودت نیاد پایین با هیچ کس 

بعد از تشکر شوخی کن

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من بودم اره فکر میکردم از این حالت لذت میبره ک براش چایی بردم انگاری ک افرین ک کار میکنی بهم تیکه میندازه 

منظورتو متوجه نشدم ینی چی عطش داشتم کسی بهم چایی نمیداد دوتا بچه داری نمیتونی ی چایی برا خودت بریزی؟ 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

منکه بدم نمیاد ولی تو خودتو بزار جاش ببین چه حسی داری چون دل به دل راه داره واقعا درسته

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
من بودم اره فکر میکردم از این حالت لذت میبره ک براش چایی بردم انگاری ک افرین ک کار میکنی بهم تیکه می ...

نه ببین امشب حالم خعلی بد بود مواقع دیگه میرم کار میکنم و کمک میکنم حتی نمیذارم زن داییم بشوره امشب واقعا حال بدی داشتم بعد افطار اصلا جون تو تنم نبود نمیدونم چرا همش میخاستم یکی یه لیوان چای بیاره برام