2777
2789

با خدا یکی شدن

در نهایت همه با هم یکی میشن

البته خیلی نهایت

بعضی ها معتقدند الان هم همه یکی هستیم

که فقط اومدیم از هم درس بگیریم

در کل بیخال شو

تاپیک‌قبلیتم گفتم

منم یه مدت حالم‌بد بود

تازه عده ای میگن اینی که الان زندگی‌میکنیم یه خوابه

خیلی جدیش نگیر

دوست نی نی سایتی عزیزم لطفا برای شفای بیمارم دعا کنید.

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تقرب ب خدا خیلی عجیبه وقتایی ک نماز میخونم احساس میکنم نور وارد دریچه های قلبم میشه نفسم تازه میشه زبونم مثل قبل بُرَنده نیست خیلی حس عجیبیه آرومم عصبی نیستم 

1404/12/30به همه چیزایی ک خواستم رسیدم ....   یه حس ششمی خسته.‌......  ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج دریا را نمی شنوند چه تلخ است قصه ی عادت .....               مرد درخواست دوستی نده فحش میدم بهش

بیشتر ببینید
تقرب ب خدا خیلی عجیبه وقتایی ک نماز میخونم احساس میکنم نور وارد دریچه های قلبم میشه نفسم تازه میشه ز ...

امضاتو خوندم عزیزم

برات دعا کردم

برای شفام دعا کن لطفا

شبیه همین دنیاس مثلا این دنیا تلاش کنی استاد داشگاه بشی یا رئیس شی   به خدا رسیدن  یعنی اون دنیا جایگاه بالایی داشته باشی   از اونجا که اون دنیا تموم نمیشه و تقی بیافتی و بمیری و جایگاهت بره به فنا     تبعیض های این دنیا رو هم نداره  پس پیشرفت و رسیدن به جایگاه بالا ارزشمندتر و آسونتره  ممکنه ی زن بیسواد روستایی از دور افتاده ترین روستای دنیا به مقام بالایی برسه    

امضاتو خوندم عزیزمبرات دعا کردمبرای شفام دعا کن لطفا

خیلی ممنون زیارت عاشورا بخونم اسم کاربریتونو میگم انشاا... امسال  ب بهبود کامل برسین 🙏🙏

1404/12/30به همه چیزایی ک خواستم رسیدم ....   یه حس ششمی خسته.‌......  ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج دریا را نمی شنوند چه تلخ است قصه ی عادت .....               مرد درخواست دوستی نده فحش میدم بهش

بیشتر ببینید
خیلی ممنون زیارت عاشورا بخونم اسم کاربریتونو میگم انشاا... امسال ب بهبود کامل برسین 🙏🙏

اسمم المیراس مهربون

لطفا مخوص دعام کن

شاید نفست حق بود

اسمم المیراس مهربونلطفا مخوص دعام کنشاید نفست حق بود

زنده باشید چشمم حتما ❤️❤️❤️❤️

بیشتر ببینید

حکایته که ما همگی تکه‌ای از وجود خداوند رو در دل مون داریم.برای همینه که انسان ذاتا تمایل به خوبی ها و زیبایی هاداره.من فکرمیکنم فقط کسانی میتونن به خدا برسن که ازاون تکه وجود باارزش خداوند که در دلهاشون قرار داره خیلی خوب محافظت کنن و با گناه کثیفش نکنن.یه جورایی مثل یه امانتی همونطور که سالم از خدا تحویل گرفتن سالم هم به خدا برش گردونن

حکایته که ما همگی تکه‌ای از وجود خداوند رو در دل مون داریم.برای همینه که انسان ذاتا تمایل به خوبی ها ...

ع آره

اتفاقا یادم افتاد تو قسمت ۱۹ فصل ۶ زندگی پس از زندگی مهمانه تعریف کرده بود که دیده بود تو قلب تمام انسان ها یک گوی نورانی وجود داشت که انگار ذره‌ای از خدا بود و موجوداتی که ما با چشم نمیتونستیم ببینیم سعی داشتن با وسوسه‌ی ما به کارهای بد،اون گوی رو لکه دار کنن

و چند قسمت بعدش که مهمان یک خانم مسن بود هم مشابه همین رو دیده بود

ولی حالا برام سواله که چرا اون موجودات باید همچین کاری با ما بکنن؟ نورانی بودن یا نبودن اون گوی چه فرقی به حال اونا میکنه که تمایل به ازبین بردنش دارن؟

ع آرهاتفاقا یادم افتاد تو قسمت ۱۹ فصل ۶ زندگی پس از زندگی مهمانه تعریف کرده بود که دیده بود تو قلب ت ...

چه جالب من اون قسمت رو ندیدم

ببین توی این دنیا هم خیر وجود داره و هم شر.هم خوب وجود داره و هم زشت.هم انرژی مثبت هست و هم انرژی منفی

برای همینه که میگن دنیا خاکستریه چون هم تاریکی داخلش وجود داره و هم روشنی

حتی آدمیزادم هم نفس لوامه داره و هم نفس اماره

حالا حتما روایت رانده شده شیطان از بهشت روشنیدی دیگه؟

اون موجودات احتمالا ظاهری از شیطان بودن که میخواستن انسان به کمال نرسه.