2777
2789
عنوان

برای جدا شدن و طلاق دو دل هستم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 74564 بازدید | 1119 پست

چندسال پیش بنده خدایی چتهاش با عضو جدید خانواده همسرش برام فرستاد از طرز جواب دادن اون شخص گفتم مشکل روانی داره بعدها دیگه همشون فهمیدن عجب جانور وحشی هست خخخخخ

به تشخیص من ایمان بیار خخخخ طلاق بگیر و خودت و خانوادتو از اسارت این شوهر و خانوادش نجات بده

شرايط سختي داري ولي بنظرم طلاق نگير تا جايي ك ميتوني تلاش كن و بساز باهاش فقط فعلا بچه دار نشو طلاقم ...

مسلمونیم و دینمون یاد نداده ظلم پذیر باشیم

ایشون باید برا اصلاح شوهرش تلاش کنه اما نشد واقعا حق داره طلاق بگیره چون مشکل شوهرش یکی دوتا نیست خانواده شوهرشم مشکل دارن

درسته اسلام گفته زنی که بداخلاقی شوهرشو تحمل کنه اجر داره اما کتک خوردن دیگه واقعا ظلم پذیریه

اگه استارتر با لگدی که تو کمرش خورده قطع نخاع میشد چی؟؟

اگه دفعه های بعد جوری کتک بخوره که دور از جون باعث زمین گیر شدنش تا اخر عمر بشه چی؟؟؟ 

مگه چندسال زنده ست که ارامشش اینجوری بهم بریزه از ترس حرف مردم ؟؟؟ ایشون که نمیخواد خلاف شرع کنه 

طلاق درسته نباید سرچیزای کوچیک و بی اهمیت باشه اما استارتر خطر جانی براش هست 

حالا اگه توهین تنها بود یچیزی ولی کتک واقعا قابل پذیرش نیست بنظرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب مقصر بدونند چی میشه مثلا؟مثلا الان من که دارم از دیدن قیافه شوهرم عذاب میکشم مردم کجا هستن ببینن ...

بین بد و بدتر باید انتخابی داشته باشیم اما موضوع اینه که آیا طلاق اوضاع را بدتر میکنه یا نه البته این به فرد بستگی دارد زنهایی هستند حرف مردم براشون مهم نیست و خانواده هم حمایت می‌کنند اما اگر حرف مردم برای فردی مهم باشه و یک عذاب روحی باشه بهتره طلاق نگیره باز هم  این استارتر هست که باید تصمیم بگیره نه ما ما فقط پیشنهاداتی میدیم 

ادم هست شرایطش سخت حتی خانوادشم گفتن طلاق بگیر اما چون خانواده ی همسرش خیلی باهاش خوبن داره تحمل میکنه اما شما که خانواده همسرتم خوب نیستن باهات فرداروزی بچه دار بشین هم شوهرتون هم خانوادش چندبرابر خون به دلتون میکنن اونموقع هم شما بخاطر بچه داری و بیخوابی ها بیشتر بهتون فشار روحی میاد ممکنه اونموقع تصمیم به طلاق بگیرین که دیگه یه بچه رو مثه خودتون تو همچین زندگی و خانواده ای اسیر کردین 

بچه ها ارامشو دوست دارن من همیشه میگم بچه ی طلاق اسیب کمتری میبینه نسبت به بچه ای که هر روز جنگ و دعوای مامان باباشو میبینه

شوهرتون وقتی میتونه دست رو دخترمردم(شما) بلند کنه دست رو بچه ی خودش راحتر بلند میکنه

وقتی حوصله شمارو نداره و با کوچیکترین اختلاف نظر کتک میزنه دیگه حوصله بازیگوشیای بچه ها که گاهی لجبازی میکنن رو نداره

ایشون نه همسر خوبیه و نه پدر خوبی خواهد بود بخاطر مادرتون و اینده ی بچه ی نداشتتونم شده طلاق بگیرین

بخاطر خودتون نمیگم چون هنوز با اینهمه توهین و‌کتک و تحقیر باز برای طلاق دو دل هستین لااقل بخاطر مادرتون و بچه هایی که قراره توهمچین زندگی اسیر بشن طلاقتونو زودتر بگیرین

با طلاق شما اشخاص با ارزشی رو از دست نمیدین چون همش بدیهاشون جلو چشمتونه و نمیذاره دلتنگشونم بشین

اما اونا شمایی رو از دست میدن که چندسال تمام بدرفتاریهاشونو تحمل کرد که هرکسی تحملشو نداره 

اگه قصد طلاق ندارین لااقل برا ترسوندنشم که شده درخواست طلاق بده بلکه عقلشون بیاد سرجاش خودشونو اصلاح کنن ولی بنظرم بعد از بچه دار شدن دوباره خود واقعیشونو نشون میدن

جدا نشو

برو مشاوره جفتتون برید اگر نمیزاره بری حداقل تلفنی صحبت کنید با مشاور اول دنبال درست کردن باش درست نشد برو دنبال آخرین گزینه.

شاید من از شما کوچکتر و کم تجربه تر باشم ولی بعضی وقتا بعضی حرفا یه تلنگره‌ انشالله حرف منم تلنگری باشه برای شما.

اگه تلاش ها کردین سازش صورت نگرفته پس بدونید به این زندگی تعلق ندارین و دادخواست مهریه وعسروحرج تون بزنید پروندتون به اجرا بیفته و کامل دقیق راهنمایی تون میکنم نگران هم نباشین بهم اطلاع بدین

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
من تا حدودی ب قدیمیا حق میدم ک میگفتن بخت، بخت اول.. آدم با همون آدم بده اولی بسوزه و بسازه بلخره خد ...

اما همه ادما مثه هم نیستن،ادم هست ۱۵ الی ۱۶ ساله همه جوره تحمل کرده شوهره ادم نشد که نشد فقط خودشو داغون کرده چهره اش ببینی میفهمی نسبت به سنش چقدر شکسته شده

بین بد و بدتر باید انتخابی داشته باشیم اما موضوع اینه که آیا طلاق اوضاع را بدتر میکنه یا نه البته ای ...

آخه ببینید طلاق نگرفتن بحث یه عمر زندگیه 

من برای خودم میگم که واقعا بعضی وقتا به عمق این فکر فرو میرم که واقعا چند وقت دیگه میتونم زندگی با شوهرم رو تحمل کنم

توکل به خدا🌿
خانم من نگفتم طبیعیه بعضی عواملشو گفتم شما اگه میخواید. تمرکز روی جملات خاصی داشته باشید مختارید، بن ...

من متوجه شدم که شما سعی کردید استدلال خودتون رو تعدیل کنید،اما همچنان فکر می‌کنم مشکلاتی در نحوه استدلال شما وجود داره. به عنوان مثال، تعمیم دادن یک تجربه خاص به تمام بحث‌های خانم‌ها منطقی نیست و فکر می‌کنم تفاوت‌های روانی و فیزیولوژیکی نمی‌تونه توجیهی برای رفتارهای نادرست انسان باشه. مهم‌ترین نکته اینه که هر فردی مسئول رفتارهای خودشه. صرف نظر از جنسیت یا هر عامل دیگه‌ای، هیچ کس نباید به خودش اجازه بده که به شریک زندگی‌اش خیانت کنه. اگر کسی پشیمون شد و تکرار نکرد، فرصت دادن یک تصمیم شخصیه... اما نباید این مسئله رو به تفاوت‌های جنسیتی ربط بدیم.
به هر صورت موفق باشید

سیاسفیده آره همینِشِ که قشنگه🤍🖤
جدا نشوبرو مشاوره جفتتون برید اگر نمیزاره بری حداقل تلفنی صحبت کنید با مشاور اول دنبال درست کردن باش ...

با مشاوره هم حرف زدم مشاوره میگه اینجور آدما خطرناک هستن میگه جدا شو