2777
2789

آزمایش که دادم گفتش کمتر از دو یعنی منفیه ولی اگه پریود نشدی سه روز دیگه بیا ولی رفتم پیش متخصص گفتش نیاز نیست بری، بعد من اون قسمت اول آزمایشو متوجه شدم ولی بقیش چی نوشته؟آخه کمتر از ده یا بیست و پنج و اینا نداره این چرا اینجوریه؟میخوام کلا بدونم چجوری میخوننش آخه سرچم کردم آزمایشا ده و بیست و پنج داشت کلا اینجوری نبود،حالا ببینید احتیاجه برم دوباره آزمایش؟یا اصلا چرا گفت برم؟!

عکسشو میزارم الان

پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای شما هم از دو کمتر و منفی

عزیزم پس چرا آزمایشگاه گفت اگه تا سه روز دیگه پریود نشدی دوباره تست رو تکرار کن،مگه ممکنه کسی با بتای کمتر از دو اونم بعد از دوازده روز تاخیر حامله باشه و بتاش بره بالاتر

یعنی کمتر از دو و منفیانشالله ماه بعد مثبت ش رو ببینی

آهان آخه آزمایشگاه گفت اگه تا سه روز دیگه پریود نشدی دوباره تستو تکرار کن گفتم خب دلیلش چی بوده اینو گفته

آهان آخه آزمایشگاه گفت اگه تا سه روز دیگه پریود نشدی دوباره تستو تکرار کن گفتم خب دلیلش چی بوده اینو ...

اینو گفته شاید باردار باشی ولی بتات هنوز بالا نرفته

اگه نشدی بی بی چک بزن

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
احتیاط شرط عقل .اگه نشد بازم برو اگه بیمه داری که رایگانه

بیمه که دارم ولی والا رایگان نبود که! آخه رفتم پیش متخصص گفت نیاز به تکرار نیست و برام آمپول پروژسترون نوشت البته من عقدم و رابطمونم بدون دخوله عزیزم

اینو گفته شاید باردار باشی ولی بتات هنوز بالا نرفتهاگه نشدی بی بی چک بزن

البته من دوازده روز بعد از موعد پریودم رفتم آزمایش دادم، عقدم هستم رابطمون بدون دخوله و رفتم پیش متخصص گفتش نیاز نیست تکرار کنی و برام آمپول پروژسترون نوشت ولی این حرف آزمایشگاه شک انداخت به دلم،ممکنه با بتای کمتر از دو باردار بود؟