2777
2789
عنوان

برای جدا شدن و طلاق دو دل هستم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 74434 بازدید | 1119 پست
کار ایشون از اولین راهکار گذشته،شوهری که دست بزن داره ،زورگوعه،خونوادش بد دهنن،شکاکه،فحاشه،خونواده ب ...

آره ارزش سازش نداره چون هیچ ارزشی برام نزاشته بگم فلان خوبی رو کرده 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آخه مرخصی هستم تا بیست روز برام مرخصی رد کرده

میشه بگی شغلت چیه که اینهمه مرخصی میگیره برات؟

واقعا ناراحت شدم برات 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بیشتر ببینید
میشه بگی شغلت چیه که اینهمه مرخصی میگیره برات؟واقعا ناراحت شدم برات

نمیتونم شغلم رو بگم شوهرم آدم مهمی هست و همکاریم اما محل کار من فرق داره  و حرف حرف اونه ولی هیچی از خودش نداره داشته باشه هم به اسم خودش نیست 

چون ضعیفم مادرم قوی بارم نیاورده 😔

قشنگ من تو،تواین دنیا فقط وفقط باید ب خودت تکیه کنی خواهش میکنم ازت ب خودت اعتمادکن وخودتودوس داشته باش ازهیچی نترس برگردخونه بابات ودرخواست طلاق بده 

اسی خدایی اغراق نمیکنی ک حق بدیم بت آخه مگه میشه مردی الان آنقدر نفهم باشه وتا این حد پارانوئید داشته باشه 

ازدواج دهمت هم ک باشه جونتو بردار فرار کن بابا چیه این اسمش زندانه نه زندگی والا زندان خیلی بهتره روزی ی ساعت میبرن هوا خوری 

خانواتم ک حمایتت میکنن خودتم ک شاغلی دردت چیه موندی با این خاک بر سر 

ببین تا باردار نشدی جدا شو از این آدم 

اسی خدایی اغراق نمیکنی ک حق بدیم بت آخه مگه میشه مردی الان آنقدر نفهم باشه وتا این حد پارانوئید داشت ...

بخدا عین واقعیت رو گفتم هنوز نصفش مونده نگفتم ولی واقعا دارم اذیت میشم. من آدم مهربونی هستم شوهرم چندبار گریه کرده که ترکش نکنم واقعا دلم عذاب میکشه یادم میاد ولی خوب نمیشه آدم نمیشه دیگه چقدر تحمل