64titi مدیر استارتر عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 485 عنوان خالبرداری 161 بازدید | 20 پست سلام. من 8 روزه خالبرداری انجام دادم با دستگاه کوتر. زخماش خوب شدناما همشون رنگ قرمز تیره شدنخیلی بد شده صورتمنظرات رو ک خوندم میگن لکش نمیره تو رو خدا میشه کسایی ک برداشتن نتیجش بگنمن خیلی استرس دارمحالم خیلی بده 1403/09/01 | 22:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
afra1370 عضویت: 1400/09/07 تعداد پست: 1678 عزیز،شما سوختگی دارین در صورتتون؟من اسکار دارم در صورتم میخواستم نطرتون را بپرسم خدایا
64titi مدیر استارتر عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 485 عزیز،شما سوختگی دارین در صورتتون؟من اسکار دارم در صورتم میخواستم نطرتون را بپرسم سلاممن خالبرداری انجام دادمالان تقریبا رنگشون ب صورتی میزنهنمیدونم اینا محو میشن یا نهالبته دو تاشون هنوز قرمزن28 روز گذشته
sargol74 عضویت: 1403/12/21 تعداد پست: 2 سلاممنم الان یک ماهه خالامو برداشتم و هنوز لک قهوه ایه خیلی نگرانم. برای شما جاش رفت؟
64titi مدیر استارتر عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 485 سلاممنم الان یک ماهه خالامو برداشتم و هنوز لک قهوه ایه خیلی نگرانم. برای شما جاش رفت؟ سلام عزیزم بله ب مرور میرهبرا من الان 4 ماهه دقیقا گذشتهخیلی کمرنگ شدنمعمولا تا 6 ماه هم ممکنه طول بکشهکرم هاتون رو استفاده کنیدو ضد لک هم خیلی میتونه موثر باشه
sargol74 عضویت: 1403/12/21 تعداد پست: 2 سلام عزیزم بله ب مرور میرهبرا من الان 4 ماهه دقیقا گذشتهخیلی کمرنگ شدنمعمولا تا 6 ماه هم ممکنه طول ب ... ممنون از پاسختون
بانوی_عشق عضویت: 1396/01/04 تعداد پست: 8949 سلام عزیزم جاشون رفت؟؟من الان حدودا ۴۰ روزه با آر اف سوزوند. خال خیلی سطحی و کوچیک بودنیکیش که همون هفته اول برگشت. یکیش وسطش اندازه یه نقطه قهوه ای شده ولی بقیه اش جاشون بدتر از خود خالها شده اونا کوچیک بودن حالا پهن شدن و حالت کک مک شدن. از شما چطور شد موند؟؟😓 الهی به امید خودت...
64titi مدیر استارتر عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 485 سلام عزیزم جاشون رفت؟؟من الان حدودا ۴۰ روزه با آر اف سوزوند. خال خیلی سطحی و کوچیک بودنیکیش که همون ... سلام عزیزم برا منم ک همشون ریز بودنو برگشتندو تاش هم بالای لبم بود ک خیلی ریز بوداما میگفت ریشه داشتهاندازه عدس تا 4 ماه کلا قرمز موندبعد من رفتم ی دکتر دیگه برام لیزر فرکشنال انجام دادالان یکم بهتره. البته ک باید 5 جلسه انجام بدم
64titi مدیر استارتر عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 485 سلام عزیزم جاشون رفت؟؟من الان حدودا ۴۰ روزه با آر اف سوزوند. خال خیلی سطحی و کوچیک بودنیکیش که همون ... اگه ازشون لک قهوه ای مونده.. مدام ضدافتاب طی روز بزنید.. البته ترمیم کننده رو هم ادامه بدیدو من شبا ضد لک هم میزدم.. خیلی روی کمرنگ کردن و محو شدنش تاثیر داره40 روز کمه گلمکمی بیشتر صبر کنیدمن الان 5 ماه شده. و تازه داره کمرنگ میشن
64titi مدیر استارتر عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 485 سلام عزیزم جاشون رفت؟؟من الان حدودا ۴۰ روزه با آر اف سوزوند. خال خیلی سطحی و کوچیک بودنیکیش که همون ... نگران نباش عزیز دلمبه مرور از بین میرهبودن کسایی ک گفتن تا یه سال هم طول کشیده
بانوی_عشق عضویت: 1396/01/04 تعداد پست: 8949 نگران نباش عزیز دلمبه مرور از بین میرهبودن کسایی ک گفتن تا یه سال هم طول کشیده ممنون فدات شم جواب دادی.یعنی منم لازمه روش لیزری چیزی کنم یا صبر کنم؟متاسفانه من به همه ضد افتابها حساسیت نشون دادم حتی فیزیکی هاش. به نظرت زینک خالی کفایت میکنه؟؟؟ چون صورتم درماتیت داره الهی به امید خودت...
بانوی_عشق عضویت: 1396/01/04 تعداد پست: 8949 راستی همه خالهات برگشتن؟؟ یا فقط تعدادیشون؟؟ الهی به امید خودت...
64titi مدیر استارتر عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 485 ممنون فدات شم جواب دادی.یعنی منم لازمه روش لیزری چیزی کنم یا صبر کنم؟متاسفانه من به همه ضد افتابها ح ... خواهش میکنم عزیزدلمبرا من برجسته شده بود. باید لیزر کنم برجستگی میرفتزینک هم یجور ضد آفتاب هست.. خوبه
64titi مدیر استارتر عضویت: 1403/08/28 تعداد پست: 485 راستی همه خالهات برگشتن؟؟ یا فقط تعدادیشون؟؟ من 8 تا خال خیلی ریز داشتم4 تاشون خیلی کمرنگ برگشتندو تاش ک پشت لبم هنوز کمی قرمزنکلا بزرگترین اشتباه زندگیم بودچون اصلا فکرش رو نمیکردم اینقد بخاد برام دردسرساز بشهو کلی اذیت بشم