سلام برخلاف بقیه که هرچی شد میگن طلاق ، واسع همینه امار طلاق ابنقد بالارفته مردم تحمل و توان سازش تو زندگی مشترک رو ندارن ..ببین همه تو زندگی مشکلات دارن ولی طلاق بگیری ایا میتونی تا اخر عمرت تنها بمونی اینو میپذیری؟ هرکسی به یک همدم نیاز داره به فرزند مگه همین دوروزه که میگن خونه مستقل بگیر تنها بمون؟تنها بمونی تنها بمیری زندگی نکنی؟ بنظرم قبل تصمیم به جدایی تلاش هودت رو تا حد توان بکن که بعدا عذاب وجدان نگیری و پشیمون نشی زود تسلیم نشو عزیزم حیفه تو این دنیا برای هرچیزی باید تلاش کرد
بنظر من ایشون دوستت داره که وقتی فرار کردی خونه خانوادت به غلط کردن افتاد باید همونجا باهاش صحبت میکردی و شرط و شروط میذاشتی واسه برگشتن
دوما اونطور که شما تعریف کردی بنظر میاد پارانوئیده اگر باهاش صحبت کنی راضیش کنی برین روانشناس با رواندرمانی میشه کنترلش کرد در خصوص بقیه اخلاقاشم بهش محبت کن احترام بذار تا اونم رفته رفته یاد بگیره یا حتی خودش خجالت بکشه که بهت توهین کنه هرموقع هم حرف بدی زد اصلا جوابشو نده لجبازی نکن فقط سکوت و فاصله بگیر یکم ازش
تو مواقع خوشحالیش باهاش اروم اروم و منطقی صحبت کن با زبون نرم و شیرین اصلا با جنگ و دعوا نه بگو عزیزم من زندگیمونو تورو دوست دارم اگه فلان طور رفتار میکنی من ناراحت میشم حس بدی بهم دست میده مثلا الکی ازش تعریف کن بگو من میدونم که تو همچین ادمی نیستی نمیخوای منو ناراحت کنی ولی دست خودت نیست و از این قبیل حرفا تا خودشو بالا بکشه
عزیزم بجای تنبیه رفتارای بدش ، رفتارای خوبشو تعریف و تشویق کنی خودشو بالا میکشه برات
در کل امیدوارم زندگیت ازین رو به اون رو بشه میدونم خسته ای ولی دووم بیار تلاش کن برای زندگیت بعد تصمیم بگیر