2777
2789
عنوان

برای جدا شدن و طلاق دو دل هستم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 74714 بازدید | 1120 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تو یه تاپیک گفتم کسی که دو بار جدا شده، یه جای کارش مشکل داره، ریختند سرم که تو قضاوت می کنی.

نمونش اسی. از اولی خیانت دیده، رفته دوباره زن یه مریض روحی شده

این یعنی سادگی بیش از حد اسی و نبود بلوغ عقلی.

جدا شود خواهر من و سر جدت ازدواج نکن. برو سر کار، درس بخون ورزش کن

ولی جدا شو. به بچه ای که قراره زیر دست یه پدر مریض و یه مادر ضعیف بزرگ شه فکر کن

چشم نه بچه نمیخوام

سلام برخلاف بقیه که هرچی شد میگن طلاق ، واسع همینه امار طلاق ابنقد بالارفته مردم تحمل و توان سازش تو زندگی مشترک رو ندارن ..ببین همه تو زندگی مشکلات دارن ولی طلاق بگیری ایا میتونی تا اخر عمرت تنها بمونی اینو میپذیری؟ هرکسی به یک همدم نیاز داره به فرزند مگه همین دوروزه که میگن خونه مستقل بگیر تنها بمون؟تنها بمونی تنها بمیری زندگی نکنی؟ بنظرم قبل تصمیم به جدایی تلاش هودت رو تا حد توان بکن که بعدا عذاب وجدان نگیری و پشیمون نشی زود تسلیم نشو عزیزم حیفه تو این دنیا برای هرچیزی باید تلاش کرد

بنظر من ایشون دوستت داره که وقتی فرار کردی خونه خانوادت به غلط کردن افتاد باید همونجا باهاش صحبت میکردی و شرط و شروط میذاشتی واسه برگشتن 

دوما اونطور که شما تعریف کردی بنظر میاد پارانوئیده اگر باهاش صحبت کنی راضیش کنی برین روانشناس با رواندرمانی میشه کنترلش کرد در خصوص بقیه اخلاقاشم بهش محبت کن احترام بذار تا اونم رفته رفته یاد بگیره یا حتی خودش خجالت بکشه که بهت توهین کنه هرموقع هم حرف بدی زد اصلا جوابشو نده لجبازی نکن فقط سکوت و فاصله بگیر یکم ازش 

تو مواقع خوشحالیش باهاش اروم اروم و منطقی صحبت کن با زبون نرم و شیرین اصلا با جنگ و دعوا نه بگو عزیزم من زندگیمونو تورو دوست دارم اگه فلان طور رفتار میکنی من ناراحت میشم حس بدی بهم دست میده مثلا الکی ازش تعریف کن بگو من میدونم که تو همچین ادمی نیستی نمیخوای منو ناراحت کنی ولی دست خودت نیست و از این قبیل حرفا تا خودشو بالا بکشه 

عزیزم بجای تنبیه رفتارای بدش ، رفتارای خوبشو تعریف و تشویق کنی خودشو بالا میکشه برات

در کل امیدوارم زندگیت ازین رو به اون رو بشه میدونم خسته ای ولی دووم بیار تلاش کن برای زندگیت بعد تصمیم بگیر

بخدا عین واقعیت رو گفتم هنوز نصفش مونده نگفتم ولی واقعا دارم اذیت میشم. من آدم مهربونی هستم شوهرم چن ...

همسر دومم پارانویید بود ۲سال ونیم الاف دادگاه شدم طلاق نمیداد غیابی طلاق گرفتم

گریه هاش اداس ساده نباش

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سرزنشم نکنید 😔

سرزنشت نمی کنم گلم

برام عجیب بود آخه

تجربه ها به آدمی درس میدن

خدا کمکت کنه 

اگه شوهرت قابل آدم شدنه آدمش کنه اگرنه که راحت بتونی جدا شی

ولی برای زندگی مشترک بعدی ازت خواهش می کنم بیگدار به آب نزن

بخدا عین واقعیت رو گفتم هنوز نصفش مونده نگفتم ولی واقعا دارم اذیت میشم. من آدم مهربونی هستم شوهرم چن ...

ایناآدمای خودشیفته ن ،که ب غلط کردنم بیفتن بازم چندمدت بگذره روزازنو روزی ازنو ،حالا انقد من من کن تابچه بیاددست وپاتو ببنده ایناهیچ جوره درست بشو نیستن دل براش نسوزون عزتتو بردارو برو بعدا پشیمون میشی کارت ب قرص و دکترو می افته اونوقت مث ی وسیله اضافه پرتت میکنه بیرون مطمن باش

تو یه تاپیک گفتم کسی که دو بار جدا شده، یه جای کارش مشکل داره، ریختند سرم که تو قضاوت می کنی.نمونش ا ...

متاهلی،یا مجرد چون واقعا داری قضاوت میکنی

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام برخلاف بقیه که هرچی شد میگن طلاق ، واسع همینه امار طلاق ابنقد بالارفته مردم تحمل و توان سازش تو ...

این ی ماه دوماه رو بازم تلاش می‌کنم بخدا بازم ناامید کامل نشدم ولی اگه بازم فرق نکنه تموم کردن به نفعمه

همین الان یه نفر تو سایت ازم خواستگاری کرده میگه کارمند شرکت نفتم ،چیکارش کنم ؟رد کنم یا چی؟من باورم ...

کارمند شرکت نفت تو سایت زنونه چه غلطی می کنه

همینکه یه مرد تو سایت زنونه ست نشون میده اختلال روانی داره

آقا هستم تجربه تلخ زندگی گذشته که درد خیانت چشیدم  الان سر کارم لایک کن تا کلا عرض کنم برات اگه خدا کمک کنه در این مورد کمکی کرده باشم

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔