2777
2789
عنوان

برای جدا شدن و طلاق دو دل هستم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 74284 بازدید | 1118 پست
شوهر منم دست به زن داره الان ۴ ماهه خونه‌ی پدرمم دارم جدا میشم اونم با یه بچه‌ی ۵ ساله اگه بچه نداری ...

چون عقل ندارم چون میگم شاید خوب شد و کلی آرزوهای دیگه که پوچن

جدا شو و خواهشا دیگه ازدواجم نکن 

مگه شاغل نیستی مستقل نیستی ازدواج برای چی میکنی دیگه 

دو بار طمعشا چشیدی نشد به هر حال 

جدا شو ولی نرو پیش خانوادت خونه مستقل بگیر و زندگیتا به تنهایی بساز 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدا شو و خواهشا دیگه ازدواجم نکن مگه شاغل نیستی مستقل نیستی ازدواج برای چی میکنی دیگه دو بار طمعشا چ ...

خودم خونه دارم اما خانوادم نمیزارن تنها زندگی کنم خانوادم خوب هستن میرم پیش اونا تنهایی نمیتونم واقعا باید یکی باشه حالمو خوب کنه خانوادم حمایت گر هستن 

درگیری پیش پا افتاده؟ راه به راه کتک خوردن و فحش شنیدن و زندانی شدن درگیری پیش پا افتاده اس؟ شوهر ای ...

از این بچه خیلی میترسم آره. بیشتر عجله ام واسه تموم کردن نگرانم حامله بسم فعلا به قرص اینا دسترسی ندارم 

نه چهار ماهه رابطه نداریم اون خیلی رابطه میخواد اما من نمیزارم نزدیک بشه کمرم رو که کتک زده و هنوز خ ...

چجوری شاغل هستی که تا داروخونه نمیتونی بری؟!

به یکی از همکارت بگو برات بخره بیاره محل کارت 

اگه تا این حد اسیر این شدی واقعا دودلی رو درک نمبکنم 

گرچه خودمم میدونم که ازدواج دوم طلاق سخت تر میشه بخاطر خرف مردم ولی خدایی این زندگی خیلی نامردیه!

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بیشتر ببینید
همه گفتن طلاق طلاق اخرین راهکاره اینا اولین راهکارشونه اول باید جنگید اگر نشد بعد طلاق

کار ایشون از اولین راهکار گذشته،شوهری که دست بزن داره ،زورگوعه،خونوادش بد دهنن،شکاکه،فحاشه،خونواده بنده خدا اسی رو ادم حساب نمیکنه 

مگه مشکل یکی دوتاست که اولین راهکار رو بهش ارائه بدیم؟

اره بره راه ارتباطی جدید باهاش بسازه که ۲روز دیگه یه بچه بیاره. بچه رو هم بزنه 

بعد دیگه بخاطر بچه همین یه راهشم از دست بده 

کارمنده ،خودش حقوق داره ،از شوهر سابقشم که زمین بهش رسیده 

الان وجود اون اقا چه فایده ای تو زندگیش داره بجز این کتک بزنه و فحش بده؟ مگه مردا چی دارن که انقدر بخوای باهاشون سازش کنی اخه 

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋                                        اقایون درخواست دوستی ندید لطفا

از این بچه خیلی میترسم آره. بیشتر عجله ام واسه تموم کردن نگرانم حامله بسم فعلا به قرص اینا دسترسی ند ...

همین امشب به یکی از همکارت پیام بده برات قرص بخره چند بسته فردا بیاره محل کارت 

پیاماتم پاک کن تمام 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

بیشتر ببینید
یه خونه گرفته پنجره هاش رو هوا هست حتی نمیتونم بیرون رو نگاه کنم اصلا. بیاد ببینه پرده رو کشیدم هرچی ...

عزیزم واقعا تو چ ضعفی داری ک بایدهمچین موجود وحشی رو تحمل کنی اخه چرا جونیتوحروم میکنی؟چرادودلی چ ترسی داری ازجداشدن؟

چجوری شاغل هستی که تا داروخونه نمیتونی بری؟!به یکی از همکارت بگو برات بخره بیاره محل کارت اگه تا این ...

شوهرم دوباره برام بیست روز مرخصی رد کرده مجبورم تحمل کنم مرخصیم تموم بشه وقتی سرکار رفتم یواشکی برم بخرم هیچکس نمیتونه اینجا بیاد چون تموم دوربین هارو میره میاد چک میکنه