2777
2789
عنوان

برای جدا شدن و طلاق دو دل هستم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 75172 بازدید | 1121 پست
آره یکی دوسال اول خیلی سخت میشه اما چه کنم. مامانم میگه میای میبرمت باشگاه ثبت نام میکنی کلی کلاس می ...

چ مادرخوبی داری اسی

خداحفظش کنه

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

به نظرم اول از همه یه قهر حسابی برو در خواست طلاق بده 

ببین عکس العملش چیه 

شاید رفتارش درست و بهتر شد 

به عنوان فرصت آخر 

اگر درست نشد قطعا جدا شو 

و لطفا به هیچ عنوان از این آدم اگر درست نشد باردار نشو 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
دلم خیلی محبت میخواد خیلی باور کن پنجشنبه آخر سال کلی استوری گذاشتم از بابام لایک کرد اما ی بار نگفت ...

چه آدم سنگ دلی ، پدر منم فوت کرده و درکت می‌کنم 

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
سلام استارترمن خیلی با خودم کلنجار رفتم که بنویسم یا ننویسم. ببین ما هزار بار هم که بگیم این دیوه جد ...

عزیزم ممنون که برام ارزش گذاشتی انقد تایپ کردی با حوصله خوندم و همه راه ها رو رفتم تشکر کردن من بهترش نکرد بدتر کرد بخدا. زندگی من الان در دستان خداست از خدا میخوام کمک کنه مسیر درست رو برم حالا یا سازش یا جدایی نمیدونم دیگه چی بگم واقعا چکار کنم انشالله تصمیم قطعی و درستی بگیرم 

متاسفانه شده من خیلی مظلومم و خودم باعث این همه تحقیرم

اسی تا مظلوم نباشه ظالم هم نیست تو فکر نکن با این مظلوم بازی راحت میشی اون دنیا بدن و روح و روانت قراره باز خواستت کنن ک چرا باوجود اینکه میتونسی رها بشی  نشستی و سوختی مردم رو ب خدا بسپار هرکی هر چی گفت  بگو سرتون بیاد ایشالا برو طلاق بگیر  بااین   مظلوم بازیا فقط ب خودت ظلم میکنی وسلام

❌️❌️اقایون پابه ماه سایت تو تاپیکای من نیان و درخواست ندن❌️❌️

به نظرم اول از همه یه قهر حسابی برو در خواست طلاق بده ببین عکس العملش چیه شاید رفتارش درست و بهتر شد ...

همینکار رو هم  خواهم کرد یا میاد میگه غلط کردم درست میشه یا تموم میشه دیگه چاره ندارم من واقعا صبرم تموم شده بعضی ها میگن صبرکن چقدر صبرکنم برای کسی که هیچ کاری برام نکرده نه طلا خریده نه احترام گذاشته برای کدوم نکته مثبتش صبرکنم

پیر شدم همه پوستم صورتم جروکه. قبل عید گفتم ببر بوتاکس بزنم گفت چه غلطا همین رو کم داشتیم با انگشت ن ...

من حالم بدشد ازاین همه مقایسه شدن توچطور تحمل کردی؟

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
بیشتر ببینید