2777
2789
عنوان

برای جدا شدن و طلاق دو دل هستم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 76347 بازدید | 1128 پست
وای باورم نمیشه یه خانوم کارمند و اجتماعی توسط یه مرد بی ارزش تا این حد محدود بشه و صداش در نیاد.چطو ...

متاسفانه شده من خیلی مظلومم و خودم باعث این همه تحقیرم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام استارترمن خیلی با خودم کلنجار رفتم که بنویسم یا ننویسم. ببین ما هزار بار هم که بگیم این دیوه جد ...

دقیقا.منم می خواستم همینا رو بنویسم انرژی واسه تایپ نداشتم.دمت گرم.واقعیت همینه

من این زرنگی رو نمیخوام. شوهر هم نمیخوام

عزیزم نگفتم که شما میخواید. شما اگه کارمند باشید و خودتون درآمد داشته باشین به نظرم ازدواج نکن برا خودت پادشاهی کن.

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم

در مورد هیچ چیز دیگه‌ای نظر نمیدم، ولی سه بار خونهٔ پدر مادر رفتن در هفته، بعد از ازدواج، از نظر من خیلی زیاده. حتی اگه همسایه باشید. تازه شما دو ساعت راه هم فاصله دارید.

بچه‌ها، زندگی متأهلی و اینکه مستقل شدید و الان خانوادهٔ خودتون رو تشکیل دادید رو جدی بگیرید.

شماها بزرگ شدید، خودتون الان صاحب یک خانواده هستید.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

تنها چیزی که میتونم بگم اینه که کارتو تحت هیچ شرایطی ول نکن، ازش بچه دار نشو

برای کاربرهایی که«تـُرک و کـُرد» رو به شیوه صحیحش مینویسن احترام خاصی قائلم، به کوری چشم هرکی نمیتونه ببینه ایــران تا ابد یکپارچه است❤ اگه حوصلت شد امضامو خوندی بگو خدا جون پسر و همسر گوهر خانوم رو براش حفظ کن، امیدوارم خدا عزیزان خودت رو هم حفظ کنه دوست خوبم***پسر قشنگم صحیح و سالم اومد بغلم، خدایا ممنونتم که زیباترین فرشته ات رو برام فرستادی، هرچقدر شکرت کنم کمه، خدایا دامن هر ارزومندی رو سبز کن، پسر منم زیر سایه خودت و اهل بیت صحیح و سالم برام حفظ کن☆آمــین☆  بقیه امضام واسه دوره زیبای بارداریمه دلم میخواد بمونه اینجا😍✅️اگه چشمتون به امضام افتاد لطف کنید و برای همه خانمای باردار دعا کنید که دوره بارداری راحتی رو بگذرونن،گاهی روزها و شبا خیلی سخت میشن،مثل امشب که دوست دارم از شدت  حال بدم ساعتها بلند بلند گریه کنم...🥲♡♡♡نینی سایتیا بعضیاتون واقعا خوش قلب و مهربونید من براتون از خدا طلب خیر میکنم امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیفته♡♡♡در تاریخ۱۶ آذر۴۰۱ ساعت ۶غروب دومین بیبی چکم مثبت شد ساعت۸:۳۰شب رفتم آزمایشگاه و تست بتام هم مثبت شد به لطف خدا و نگاه اهل بیت😍خدایا به قلب همه منتظرا نظر کن💖💖💖خدایا به من فرزندی سالم و صالح و زیبا بده و من رو در مسیر زیبا و ناشناخته‌ی مادری یاری کن♡ ۷دیماه۴۰۱ صدای قلب کوچیکت رو شنیدم...خدا برام صحیح و سالم نگهت داره جان مادر...امروز۱۱/11/401غربالگری اول رو رفتیم مامانی دکتر سونو گفت سالمی خداروشکر ولی گفت جنسیتتو نمیتونم فعلا بگم.من قربونت بشم که انقد شیطون بلا و ناقلا بودی و یجا بند نمیشدی😘همینکه سالمی عالیه جنسیتتو بعدا میفهمیم.امروز۲۱اسفند فهمیدم تویی که تو دل منی یه پسر قشنگی همه اعضاتو دونه دونه با بابایی دکتر بهمون نشون داد😍پسر جونم ما عاشقتیم و خدارو بخاطر داشتنت بی نهایت شاکریم، 17بهمن402اولین دندونات جوونه زدن و من خوشحالترین مامان دنیام🥹پسرم تو یکسال و یازده روزگیش اولین قدماشو برداشت 🥲خدایا شکرت ☆☆☆یک عضو قدیمــیِ تعلیق شده...!

بیشتر ببینید

وای یعنی دقیقا اخلاق شوهرت مثل همسرمنه .منم دودلم براجدایی پدرومادرم ندارم ۲تام بچه دارم .موندم توبلاتکلیفی.شوهرم نمیذاره خوانوادموببینم

خدایا؛توبساز"توبسازی قشنگتره❤

رفتارش ک اصلا درست نیس ازدواج هزارمت هم باشه وقتی طرف خوب نیس جدا شو

ولی خدایی هفته ای ۳ بار مسیر دوساعته خیلیه همش باید توی راه باشی منطقی نیس

منم دوساعت دورم از شهر خانوادم هفته ای یبار میرفتم مثلا چند روز بودم یا یه موقعایی یه روزه میرفتیم

ولی ۳ بار در هفته واقعا اذیت کننده هست

من تا حدودی ب قدیمیا حق میدم ک میگفتن بخت، بخت اول.. آدم با همون آدم بده اولی بسوزه و بسازه بلخره خد ...

نه نگو اینطوری، قدیم چون طلاق بشدت بد بود و خانمی که طلاق گرفته بود پذیرفته نمیشد ازجانب جامعه و بخت خوبی نسیبش نمی شد،بخاطرهمین اینو میگفتن.

برای ازدواج دوم باید خیییلی بیشترازاول حساسیت بخرج بدی 

دیدم که ازدواج دوم بهتراز اولی بوده

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
بیشتر ببینید
دوماه بعد که اینجا کارم تموم بشه میگم ببر چندروز بمونم خونه مامانم آخه بعد چهار سال این تازگی ها میگ ...

عزیزم نیازی نیست بهش بگی عوض شو ، چون آدم بیمار و بدبین عوض نمیشه نهایتا یه ماه نقش بازی میکنه بعد همون آش و همون کاسه ، الان بهش بگی عوض شو میگه باشه من به خاطر تو تغییر میکنم ، طلاق نگیر ، زندگیمونو خراب نکن 

شمام دوباره خام میشی و این پروسه ی شکنجه آور تکرار و تکرار میشه 

در ضمن اینکه این ادمو هنوز دوست داری به خاطر نداشتن عزت نفسه ، وگرنه آدمی که حتی یه ذره خودشو دوست داشته باشه یه روزم نمیتونه همچین کثافتی رو تحمل کنه

در مورد هیچ چیز دیگه‌ای نظر نمیدم، ولی سه بار خونهٔ پدر مادر رفتن در هفته، بعد از ازدواج، از نظر من ...

دقیقا واقعا زیاده منم دوساعت راهم دوره ازشون ماهی یه هفته میرفتم الان ک کلا هرچند ماه سه چهار روز

جدا از منطقی نبودنش بشدت اذیت کننده هست وابستگی و عادت کردن زیاد از حد میاره 

اره خدا بزرگه جدا نشو خودت تجربه جدایی داری میدونی چقدر سخته بعد از جدایی میخوای چکار کنی خب بازم تن ...

چرا چرت و پرت میگی ؟ بعد طلاق حداقل از زندون آزاد میشه ، فرق این خانوم با یه زندونی در هیچه 

آدم پارانویید هم درست نمیشه باید فقط مثل اشغال گذاشتش دم در 

تنها شدن شرف داره به زندگی با خوار و خفت