2777
2789
عنوان

برای جدا شدن و طلاق دو دل هستم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 75306 بازدید | 1123 پست

بعضی از زنها اسارت و زجر کشیدن رو دوس دارن

اگ تایپیک های اسی واقعی باشه 

ی زن ک شاغله و خانواده حامی داره هیچوقت حصار و بند و زندون شوهر رو تحمل نمیکنه

الانم حس میکنم این تایپیک واقعی نیست و دارید درمورد ی فیلم حرف میزنین

با سیمکارت مادرشوهرم اومدم🍻 کاربر عزیز من اینجا بی احترامی نمیکنم ولی اگ ببینم کاری میکنم از ب دنیا اومدنت پشیمون شی با نظر مخالفی خفه شی و بگذری بهتره تا خفه ات کنم هم کاربری من بترکه هم تو.

بیشتر ببینید
روح و روانی نمونده برام بخدا دیروز میخواست با زور ببره بیرون اما نتونستم برم چون روانم نابود شده ذوق ...

ببین آبجی من از شرایط شما آگاه نیستم ،ولی ب نظر میرسه متاسفانه این آقا مشکلات روانی داره ،زدن همسر چه زن چ مرد فرقی نمیکنه  مشکل بزرگی ،،،،باید درمان بشه و الا گزینه دوم

جاده بدون همسفر کسل کننده است ،            من بی خیال خواب ،تو بی خیال بخواب 👍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دلخوش به چی هستی تو زندگیت نمیدونم....ولی بچه نیار.خودت داری بدبختی الانت انتخاب میکنی ولی حق نداری ...

نه چهار ماهه رابطه نداریم اون خیلی رابطه میخواد اما من نمیزارم نزدیک بشه کمرم رو که کتک زده و هنوز خوب نشده بهونه میکنم چون میترسم بچه بیاد به قرص هم دسترسی ندارم چون بیرون نمیرم بخرم به خودش هم بگم نمیخره چون بچه میخواد 

مماشین داشت اما اون روز نیاورده بود با اتوبوس اومده بود خواهرم هم ماشین رو به هیچ کس نمیده حتی به بر ...

به نظر میاد شما ی وابستگی بهشون دارید؟؟؟

جاده بدون همسفر کسل کننده است ،            من بی خیال خواب ،تو بی خیال بخواب 👍

ببین آبجی من از شرایط شما آگاه نیستم ،ولی ب نظر میرسه متاسفانه این آقا مشکلات روانی داره ،زدن همسر چ ...

آره منم موافقم اما همسرم میگه تو فامیل ما عروس هارو زدن اما عروس ها هیچ وقت متنفر نشدن به دست وپا افتادن بخدا نمیدونم دارم کم میارم تفکراتش عجیبه

چون طلاق بهترین راه نیست همیشهگاهی بعضی مشکلات حل شدنیهصبوری میخوادته تهش همه می‌میریم و۱۰۰ سال دیگه ...

واقعا صبر هم حدی داره به نظرت ۴ سال کافی نیست ؟؟

من در نمیکنم شاید شماها در روستای دور افتاده زندگی می‌کنید که زن باید بسوزه و بسازه !!! 

این خانم هنوز خیلی جوونه ۳۰ سالشه از ۲۶ تا ۳۰ سال بهترین سال‌های عمرش تباه شد .

به چه قیمتی حرف مردم ؟؟مردم الان کجا هستند. 

مطمئن باش الان‌ توی دورافتاده ترین شهر ها هم فرهنگ  عوص شده واین طرز تفکر دیگه جایگاهی نداره 

بعضی از زنها اسارت و زجر کشیدن رو دوس دارناگ تایپیک های اسی واقعی باشه ی زن ک شاغله و خانواده حامی د ...

همه حرفام واقعی هست در بهترین دانشگاه درس خوندم کار رسمی دارم کارمندهستم در شهر بزرگ  شدم و در شهر هم هستم ولی سرنوشتم اینجوریه و خیلی بابتش زجر میکشم شوهرم از یتیم بودنم و از طلاق اولم سواستفاده میکنه و زجرم میده باعث همشون هم مادرشوهر لجنم هست

خانوادشون بیخود کردن .الان خواهراش و مادرش هم کتک میخورند؟؟

من کتک خوردنشون رو ندیدم اما بارها دیدم پدرش سر هیچی با مادرش فش داده جلو من. چندبار هم خواهرشوهرم اومد قهر اما نفهمیدم چرا اومده چجور رفته. میگه داماد ما خواهرمو چندبار زده اما ما دخالت نکردیم و پشت داماد در اومدیم حتی اگه خواهرم مقصر نباشه پشت داماد هستیم میگه توهم نباید دم بزنی سکوت کن و چیزی نگو 

نه چهار ماهه رابطه نداریم اون خیلی رابطه میخواد اما من نمیزارم نزدیک بشه کمرم رو که کتک زده و هنوز خ ...

تو خیلی موضع ضعف داشتی پررو شده .

دختر مگه خانواده نداری ؟؟اونا چطور تحمل میکنن ؟؟پاشو جمع کن و برو و کار رو یکطرفه  کن یا طلاق .

یا کاری کن به دست و پات بیفته و بیاد به غلط کردن و گه خوردن بیفته و بیاد به پای خودت و خانوادت بیفته

واقعا صبر هم حدی داره به نظرت ۴ سال کافی نیست ؟؟من در نمیکنم شاید شماها در روستای دور افتاده زندگی م ...

همش امید دارم درست بشه میگم با خودم ی روز میاد میگه پاشو برو ی دوربزن بیرون حالت خوب شه بیا میگم ی روز میبره بازار میگه هرچی دلت خواست بخر میگم ی روز میگه پاشو بریم خونه مادرت گل بخریم بریم دیدنش 

اما هیچوقت نمیشه انگار 

نه چهار ماهه رابطه نداریم اون خیلی رابطه میخواد اما من نمیزارم نزدیک بشه کمرم رو که کتک زده و هنوز خ ...

اینترنتی سفارش بده به خواهری مادری بگو بخرن برات پست کنن برات بیارن دم خونه کلید ها بردار یواشکی برو بخر و بیا خیلی مرااقب باش

من کتک خوردنشون رو ندیدم اما بارها دیدم پدرش سر هیچی با مادرش فش داده جلو من. چندبار هم خواهرشوهرم ا ...

بیخود کرده .حتی اگر اونا هم کتک بخورن .تو قرار نیست مثل اونا باشی .

پاشو از حق و حقوق  خودت دفاع کن .تو زن مستقل هستی .قوی باش  هنوز سن و سالی هم نداری