2777
2789
عنوان

برای جدا شدن و طلاق دو دل هستم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 75307 بازدید | 1123 پست
تو خیلی موضع ضعف داشتی پررو شده .دختر مگه خانواده نداری ؟؟اونا چطور تحمل میکنن ؟؟پاشو جمع کن و برو و ...

خانوادم میگن جداشو بیا ی ماشین بخر بنداز زیر پات طلا بخر میگن خونه مون رو هم عوض میکنیم بریم خونه جدید بخریم   روحیه ات خوب بشه اما من دل کندن از این روانی برام سخته نمیدونم طلسم شدم یا چی 

تو خیلی موضع ضعف داشتی پررو شده .دختر مگه خانواده نداری ؟؟اونا چطور تحمل میکنن ؟؟پاشو جمع کن و برو و ...

آره قبول دارم ضعف نشون دادم هربار سر هرچیزی اسم طلاق آورد افتادم دست وپاش میدونی چرا از حرف دیگران ترسیدم کاش زنگ میزدم پلیس می اومد صورت جلسه می‌کرد میزفتم آدم میشد اما نکردم خاک تو سرم خاک 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خاک تو سرم بشه بهم نخند اما دوسش دارم من کمبود محبت شدید دارم

شما قبل از اینکه اون آقا را ببرید مشاوره ،خودتون باید حتما چند جلسه برید مشاوره ،

جاده بدون همسفر کسل کننده است ،            من بی خیال خواب ،تو بی خیال بخواب 👍

شما قبل از اینکه اون آقا را ببرید مشاوره ،خودتون باید حتما چند جلسه برید مشاوره ،

یعنی به نظرت منم مشکل روانی دارم گاهی میگم این همه مدل بدی کرده چرا دوسش دارم و واقعا جواب ندارم شاید دوسش ندارم و وابسته ام 

من نگفتم که کتک وتحمل کنهتا حالا ۸ساله تو این سایتم به کسی نه گفتم تحمل کن نه گفتم طلاق بگیر

میدونم چی میگی. من نه توان تحمل دارم نه توان جدایی کاش ی گزینه وسطی بود 

جالبه با این حرف مادرت و رفتار شوهرتنوشتی برا جدای دو دلم..... دو دلی؟؟؟؟؟؟!!!!!

خاک تو سرم مادرشوهرم همه جور حرفی زده شوهرم هر چیزی بهم گفته اما نمیدونم چه مرضی دارم 

چکار ها کرده؟

یه بار جلو ما شوهرش شرو کرد ب بدهنی و فحش دادن این، این هیچی نمیگف و سرشو انداخته بود پایین، بقیه مهمونا پا در میونی کردن، هر وقت چیزی از شوهرش میخاس با زبون خوش و مهربونی باهاش حرف میزد... کلا خیلی دختر خوش برخورد و مهربونیه

خب خودت مشکل داری ، برو روی شخصیتت کار کن که اینقدر ترسو نباشی مردم چه خری هستن؟ تا حالا اومدن تاج ط ...

به نظرت من خوب میشم یا ی افسرده میشم میمونم کنج خونه 

یه بار جلو ما شوهرش شرو کرد ب بدهنی و فحش دادن این، این هیچی نمیگف و سرشو انداخته بود پایین، بقیه مه ...

بخدا منم هرچی بخوام با مهربونی میگم قبلش کلی قربون صدقه میرم اما اثر نداره هرچیزی باب میلش نباشه شروع به بددهنی میکنه قبل عید گفتم خیلی احساس تنهایی دارم تو با دوستات میری بیرون دیدن خاندانت نیری اما من کسی رو ندارم میشه لطفا منو اجازه بدی برم باشگاه برگشت گفت غلط نکن خواهرای من همش خونه هستن این چرندیات هم نمیگن 😔