2777
2789
عنوان

برای جدا شدن و طلاق دو دل هستم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 75315 بازدید | 1123 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانوادم نمیزارن اینجا بمونم مادرم میگه بیا رو چشام جا داری اما حرف مردم رو نمیدونم چکارکنم مادرم سر ...

میدونم چی میگی مثل مامان خودم می مونه، ولی تو همش سی سالته به خاطر چهار تا بیشعور خودت رو اسیر نکن، خودتو نجات بده شده

به چه هزینه ای ؟؟اعصاب و روان داغون میشه

من فقط نظرمو گفتم

الان آدما همش در حال تعویض همن هیشکی نمیگه چن سال صبر کنم رابطه رو ترمیم کنم.. واس همین قدیما طلاق کم بود چون آستانه ی تحملشون بالا بود

امیدوارم خدا هیشکیو تو اینجور شرایطی قرار نده

شاید من خودمم تو همچین زندگیی بودم طلاق گرفته بودم

موافقم آدم بمونه شوهر خودش که همه ی اولین ها را باهاش تجربه کرده را آدم کنه تا اینکه یه غریبه را از ...

حوصله اینو ندارم این درست شدنی نیست بخدا به همه فش میده تحقیر میکنه چندبار دایی عمه خاله رو تحقیر کرده گفتم اونا عیب نداره اما نمیتونم تحمل کنم به عزیزترین کسم که مادرم توهین کنه به پدر مرحومم فش میده 

من فقط نظرمو گفتمالان آدما همش در حال تعویض همن هیشکی نمیگه چن سال صبر کنم رابطه رو ترمیم کنم.. واس ...

ببین اگر بخوام این درست بشه که معلوم نیست بشه یا نه شاید باردار شدم میترسم نمیتونم بمونم و ی بچه بیاد بدبخت بشه 

بخدا همه چی دارم تا دلت بخواد پول دارم زمین دارم دوتا. اما میترسم از حرف دیگران یکم هم وابسته ام

خب خودت مشکل داری ، برو روی شخصیتت کار کن که اینقدر ترسو نباشی 

مردم چه خری هستن؟ تا حالا اومدن تاج طلا بهت بدن چون موندی توی ازدواج و کتک خوردی و فحش شنیدی؟

گفتی برا جدایی عذاب وجدان داری دقیقا عذاب وجدان چیو داری؟؟؟ من نمیگم جداشو یا بمون هرجور صلاح و مصلحت خودته تصمیم بگیر ولی وقتی لگد خوردی و ۴ ماه خونه نشین شدی چرا با پلیس تماس نگرفتی بیاد صورتجلسه کنه و شکایت کنی؟؟؟  چندبار که کتکت زده بود صورتجلسه میکردی و پزشکی قانونی میرفتی یه مدرک دستت بود که امنیت جانی با همسرت نداری و راحت طلاق میگرفتی.

من میگم اگه قصدت طلاقه برو مهریتو بزار اجرا ولی ترک منزل نکن اومد کتکت زد با پلیس تماس بگیر بیاد صورتجلسه کنه و تا تهش برو. قانونی بندازش زندان یا دیه بگیر بلکه آدم شد نشدم میفهمه کتک بزنه تاوان باید بده. البته اگه خوی قاتلی نداره اینکارو کن

در صورت طلاق از حرف مردم نترس اصلا مردم کجای زندگیتن که حرفشون برات مهم باشه. هرکی هر زری زد بزن به بیمحلی.

حوصله اینو ندارم این درست شدنی نیست بخدا به همه فش میده تحقیر میکنه چندبار دایی عمه خاله رو تحقیر کر ...

چرا میمونی کتک بزنه؟ وقتی میخواد بزنه با سیلنگ و دسته جارو برقی از خودت دفاع کن.

بزنه تو سرت تو هم گریه کنی؟ عجبا! هر فحشی میده بدترش رو نثار مادر بی همه جیزش کن نترس 

بعد هم برو خونه مامانت درخواست جدایی بده

موافقم آدم بمونه شوهر خودش که همه ی اولین ها را باهاش تجربه کرده را آدم کنه تا اینکه یه غریبه را از ...

چرا عمر و جوونی ادم بره برای ادم کردن یه خرس گنده؟چرا حتما بعدش باید یه ازدواج باشه با یه غریبه؟ شوهر نکردن جذام نمیاره

جدا شو.

گاهی عذاب وجدان میگیرم چون گاهی خیلی مهربون میشه خیلی محبت میکنه. ولی چه فایده میگه فامیل هات رو میزاری کنار. آخه چرا باید بزارم کنار زیاد اهل رفت وآمد نیستم آخه نمیشه یکی آدم به حسابت بیاره دعوتت کنه تری. همه برای آدم لازم هستن 

حوصله اینو ندارم این درست شدنی نیست بخدا به همه فش میده تحقیر میکنه چندبار دایی عمه خاله رو تحقیر کر ...

نمیدونم چی بگم اسی واقعا نمیدونم حتی نمیگم طلاق بگیر اما از طرفی حرف مردم به هیچیت نباشه اونا تو خوشیاشون یادشون به توئه مگه هرکار از دستت بر میاد برا زندگیت بکن ته تهش نتونستی توافقی جدا شو ولی من نمیگم جدا شو شاید بتونی درستش کنی

نگفتی خیانت شوهرسابقت ونادیده بگیری این بهتره یا همسر قبلیت

جالبه با این حرف مادرت و رفتار شوهرتنوشتی برا جدای دو دلم..... دو دلی؟؟؟؟؟؟!!!!!

آخه رفتار شوهرم باعث میشه فکر کنم مقصرم این مشاور هم بهم میگه. موندم چکار کنم حرف مردم رو