2777
2789
عنوان

برای جدا شدن و طلاق دو دل هستم کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 76343 بازدید | 1128 پست
موافقم آدم بمونه شوهر خودش که همه ی اولین ها را باهاش تجربه کرده را آدم کنه تا اینکه یه غریبه را از ...

خداروشکر این برا دوستم جواب داد

ببین شوهرش وحشتناک بداخلاق و بددهن بود. چن بار دست رو بابای دوستم بلند کرده بود، زشت ترین حرفارو بهشون زده بود..دوستمو چن بار از خونه انداخته بود بیرون

ولی الان صد و هشتاد درجه عوض شده و همش میگه پشیمونه بخاطر رفتار زشت گذشتش

من فقط نظرمو گفتمالان آدما همش در حال تعویض همن هیشکی نمیگه چن سال صبر کنم رابطه رو ترمیم کنم.. واس ...

طلاق همیشه هم بد نیست .وقتی خانم مستقل و عاقل هست .واقعا من کتک و تحقیر رو هرگز تحمل نمیکنم .اینکه اختیار حقوق رو نداری اینکه زندانی هست نو خونه و حق دیدن خانواده و خروج از خونه را نداره و از اولین حقوق انسانی محروم هست. چه اصراری به ادامه هست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونم چی میگی مثل مامان خودم می مونه، ولی تو همش سی سالته به خاطر چهار تا بیشعور خودت رو اسیر نکن، ...

خودم که تااخر عمر ی شکست خورده غمگین میمونم شاید به خودم برسم بوتاکس کنم جوان بشم اما دلم مرده منم آرزوها داشتم 

چرا عمر و جوونی ادم بره برای ادم کردن یه خرس گنده؟چرا حتما بعدش باید یه ازدواج باشه با یه غریبه؟ شوه ...

چون طلاق بهترین راه نیست همیشه

گاهی بعضی مشکلات حل شدنیه

صبوری میخواد

ته تهش همه می‌میریم و۱۰۰ سال دیگه هیچ اسمی از ما تو این دنیا نیست 

وباید بپذیریم زندگی همش مشقت وسختیه لابه لاش روزای خوشم داره حتی اگر از اون هیولای گنده جدا بشیم زندگیمون گل وبلبل نیست

زندگی برای زنی که اسم مطلقه روش اومده خیلی سخت میشه

وزندگی بدون مرد هم واقعا سخته هر چقدر مستقل باشی تو نیاز به یه جفت دست مردونه داری که نوازشت کنه

این نظر منه

طلاق همیشه هم بد نیست .وقتی خانم مستقل و عاقل هست .واقعا من کتک و تحقیر رو هرگز تحمل نمیکنم .اینکه ا ...

تازگی ها اجازه میده میگه چهل روز ی بار میبرمت دو روز بمون روز سوم میام میبرمت. اما میدونی چیه من اینجور رفت وآمد رو نمیخوام دلم میخواست شوهرم با خانوادم میرفت می اومد احساس امنیت روانی ندارم میترسم از آیندم 

خودم که تااخر عمر ی شکست خورده غمگین میمونم شاید به خودم برسم بوتاکس کنم جوان بشم اما دلم مرده منم آ ...

اووووو چه خبره اینقدر عزا گرفتی؟ 

نترس وقتی از این بیمار روانی جدا بشی و بری پیش روانشناس،  کم کم حالت خوب میشه 

البته به این شرط که دوباره وارد ازدواج سوم نشی و چند سال به روح و جسمت زمان بدی تا ترمیم بشن

خداروشکر این برا دوستم جواب دادببین شوهرش وحشتناک بداخلاق و بددهن بود. چن بار دست رو بابای دوستم بلن ...

منم دیدم از این آدما مثل همه‌ی شوهر خواهرام خدا میدونه همشون تا چند سال اذیت کردن هر کدوم به نوعی وخداروشکر الان زندگیشون آرومه فکر کن جدا میشدن چند سال دیگه هم صرف یه شوهر دیگه میکردن 

تازگی ها اجازه میده میگه چهل روز ی بار میبرمت دو روز بمون روز سوم میام میبرمت. اما میدونی چیه من این ...

عزیزم ظاهرا داره کم کم نرم میشه رفتاراش بهتر

به نظرم محبت بهش خیلی بکن با خانوادش قطع ارتباط بمون کم کم تلاش کن ببریش یه شهر دورتر خانوادش تا اونم کمتر ببینه خانوادش رو 

از داروهای گیاهی آرامبخش استفاده کن دمنوش بده بهش

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
بیشتر ببینید
چون طلاق بهترین راه نیست همیشهگاهی بعضی مشکلات حل شدنیهصبوری میخوادته تهش همه می‌میریم و۱۰۰ سال دیگه ...

بله به همه اینا فکر میکنم اگه احساس امنیت روانی داشتم زندگیم رو تحمل میکردم. گاهی میگم خدایی نکرده یکی از عزیزای من مریض بشن نمیاره برم بیام رسیدگی کنم. میترسم فکرای بد میکنم میشینم گریه میکنم امنیت روانی این مدلی ندارم چون این از خانواده من بدش میاد و تقصیر مادرشوهرم هست مادرشوهرم می‌ترسید این بیاد شهر ما زندگی کنه نشست ور دلش از منو خانوادم بد گفت گفت پاگشا نکردن فلان چیزو نخریدن اینم میاد اونارو به من میگه چندبار از زیر زبون مادرش کشیدم بیرون فهمیدم اون گفته 

من متوجه نشدم الان این دودل بودن داره ،ب نظرم که تا آخر وقت اداری امروز تمومش کن ،۴سال نزاشته خواهرتو ببینی ،چجور روش شده درخواست ماشین کنه ،ی ماشینم نداشته از خودش

جاده بدون همسفر کسل کننده است ،            من بی خیال خواب ،تو بی خیال بخواب 👍

ب داد روح و روانت برس ،مگه عمر آدم چند ساله ،که اینجوری تلفش میکنی

روح و روانی نمونده برام بخدا دیروز میخواست با زور ببره بیرون اما نتونستم برم چون روانم نابود شده ذوق هیچی ندارم چیزایی که میخواستم پولی نبود اما هیچ کدوم رو برام نکرد دلم فقط میخواد همش تنها باشم بخوابم دارم افسرده میشم نمیدونم چکار کنم 

چون طلاق بهترین راه نیست همیشهگاهی بعضی مشکلات حل شدنیهصبوری میخوادته تهش همه می‌میریم و۱۰۰ سال دیگه ...

وای شماها از مجا میاین واقعا

مگه صد سال پیشه؟

خب معلومه زندگیش مثه دختری که هنوز ازدواج نکرده نمیشه بعد طلاق

ولی اصلااااااا توجیه مناسبی براتحمل کتک خوردن و له شدن روح و جسمش نیس

و اینکه عمر کوتاهه رو باهات موافقم اما عمر کوتاهه ادم مجبور نیس هر خفت و خاری رو تحمل کنه