2777
2789
عنوان

بازی کردن کودک

117 بازدید | 8 پست

من یه دختر دارم شش ساله تقریبا مدام باید توی خونه باهاش حرف بزنم یا بازی کنم یا بازی هایش رو ببینم واقعا خیلی کلافه میشم کسی تجربه مشابهی داره ایراد از کنه یا دخترم ؟

دختر منم تقریبا همین سنه دوست داره کارای بیمزشو ببینم و ذوق کنم 

چه کنم الان اینو دوست داره 

زود بزرگ میشه دلمون برای این روزاشون تنگ میشه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دختر منم ۶.۵ سالشه با برادرش باهم سرگرم میشن و بعضی وقتا هم میاد با من صحبت میکنه و کاردستی هایی که درست کرده و  نقاشی هایی که کشیده رو میاد بهم نشون میده و توضیح میده به نظرم دختر‌منم اگر تنها بود همش میخواست با من بازی کنه یا حرف بزنه ولی الان با برادرش خداروشکر سرگرم.

شما هم سعی کنین ببریدش کلاسهای مختلف تا از تنهاییش کم بشه.

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
دختر منم ۶.۵ سالشه با برادرش باهم سرگرم میشن و بعضی وقتا هم میاد با من صحبت میکنه و کاردستی هایی که ...

خب شرایط کلاس بردن رو ندارم هزینش و رفت و آمدش برام سخته 

خب شرایط کلاس بردن رو ندارم هزینش و رفت و آمدش برام سخته

عزیزم راه دور نمیتونی ببری مساجد تابستونها مخصوصا ، کلاسهای مختلف دارن با هزینه های خیلی پایین ببر اونجا هم با بچه های دیگه سرگرم میشه هم چندتا چیز یاد میگیره.

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم