2777
2789
عنوان

بالا رفتن سنمو قشنگ حس میکنم 🥲

292 بازدید | 28 پست

جدیدا باد سرد بهم بخوره مریض میشم

حوصله شلوغی ندارم زیاد

الانم حمام بودم واسه اولین بار سرم یخ زده همیشه همینجوری مو نم دار میخوابیدم الان نتونستم روسری بستم

خیلی ناراحتم دارم این چیزا رو تجربه میکنم 😞😞

تو مجردی از حمام درمیومدم مو خیس جلو کولر میخوابیدم بادم تنظیم میکردم رو خودم

الان دیگه جلو کولر نمیتونم باشم‌حتی اگر بدنم و موهام خشک باشن 😞😞

خیلی ناراحتم از این همه تغییر 

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

👩‍❤️‍👨 *از مادر بزرگ پرسیدم:*

*بابا بزرگ تا حالا واست گل خریده؟*

گفت: نه! ولی تمام دامن‌هایی که برام خریده گلدار بوده.

عشق یعنی درک کردن آنچه هست، نه انتظار آنچه نیست!!

قبول داری؟

بله❤️  خیر👍

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
چندسالته مگه

ببین ۲۵ سالمه

اما خانوادم هنوووووزم مثه منن خواهرام مو خیس میخوابن مامانم و بابام جلو باد کولر میخوابن ولی خانواده شوهرم از اینان که وای برنج خوردی چرا خرما نخوردی باید سردی گرمی کنی هروقت میدیدن با مو خیسم میگفتن وای حالا سزما میخوری ملاجتو باید گرم بگیری عرق میکردم میرفتم جلو کولر میگفتن وای حالا شب افتادی ببین انقدر انرژی منفی میدم انقدر تکرار میکنن تا میشهههههههه

و حس میکنم من تحت تاثیر حرفاشون قرار گرفتم و مثه خودشون شدم گرچه سعی میکنم حرفاشونو نشنیده بگیرم ولی بی فایدس

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

ورزش استقامتی کن اوکی میشه ورزشای دیگم اگ دوس داشتی درکنارش انجام بده،ورزش روند پیری رو کند و ب بازس ...

خودم عاشق ورزشم اما باید حتما برم باشگاه دختری تو تونه ورزش کنم دیوانم میکنه 

شاید مزاجت تغییر کرده قبلا بدنت گرم و صفرا بوده الان سرد و سودا

نمیدونم شاید

اره قبلا گرمی زیاد میخوردم بعد زایمان برعکس شدم

روال زندگی رو بپذیرچاره ای نیست

خیلی برام سخته

شبا میگم خب ۲۵ سالم شد نکنه ۳۰ سالگی بمیرم

تهش مرگه من چیکار کنم حالا

میترسم برم تو قبر

شب اول قبرم کسی پیشم میمونه؟

خیلی به چیزا مزخرف فک میکنم اعصابم خرابه