2777
2789
عنوان

زن دایی ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 19 پست

میدونی همه ی آدما متوجه شوخی نمیشن مخصوصا کسایی که جدی جواب میدن 

چون برام پیش اومده 

بهتره اگه با کسی انقدر صمیمی نیستیم از این مدل شوخی ها خودداری کنیم چون بعدش باید 

توضیح هم بدیم 

مثلا وقتایی که ترند های اینستایی رو پیش سن بالا ها میگیم و اونا اینطوری ان که که چی مثلا 😂😂

مثلا من خودم به شوخی ی بار گفتم تموم شد خیلی تاثیر گذار بود برای خیلی سال پیش البته بعد طرف بهش برخورد 😂😂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه ببین امشب حالم خعلی بد بود مواقع دیگه میرم کار میکنم و کمک میکنم حتی نمیذارم زن داییم بشوره امشب ...

ببین من دقیقا دختر خواهرشوهرم ازم دوسال کوچیکه منم عین زنداییتون درونگرام و دور اونم عین شما برونگراست هروقت مزه میپرونه جوابشو نمیدم و تو ذهنم میگه چقدر حرافه و مسخره

شایدم بنده خدا ناراحت نشده موقعیت خودمو گفتم عزیزم تصور کردم 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
ببین من دقیقا دختر خواهرشوهرم ازم دوسال کوچیکه منم عین زنداییتون درونگرام و دور اونم عین شما برونگرا ...

مرسی ازت بانو دیگه شوخی نمیکنم چون واقعا دلم نمیخواد به دلش بمونه چیزی چون بهرحال دل شکست هنر نیست اما خب اون تو کاراش با من بد نیس مثلا پارسال باردار بودم برام یه دست لباس بچه فرستاد نو نو یا کاری با سه چیزی باشه همیشه کمک میکنه و خوبه با من .. دختر خاله منم دوسال بزرگتره زن داییم هست اما همیشه خودش رو گرفته براش و با اسم صداش میکنه 

مرسی ازت بانو دیگه شوخی نمیکنم چون واقعا دلم نمیخواد به دلش بمونه چیزی چون بهرحال دل شکست هنر نیست ا ...

قوربونت  برم مهربونی ناراحت نشی اون درونگراست عین من از حرف زدن بدمون میاد دلیل بر بد بودن نیست کاش یکم از فهم تورو دختر بیشعور خواهرشوهرم داشت 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید