2777
2789

سلام من همسرم قبل ازدواج خیلی به لحاظ مالی به خانوادش کمک می‌کرده طوریکه هیچ پس‌اندازی موقع ازدواج نداشت.

الانم به هر طریقی میخواد بهشون پول بده یا مثلا پول طلب داره اصلا نمیگه بهشون یا قسطشون از حقوق شوهرم کم میشه و اونا نمیدن به روی خودش نمیاره

ما خودمونم وضعیت مالی چندان خوبی نداریم و لازممونه

نمیدونم چطور بهش بگم که ناراحت نشه و حق خودمم پایمال نشه

دیگ نمیتوتی درستش کنی چون اگ زیاد بهش بپیچی یواشکی میده 

من قسط هاشو زیاد کردم و خرج خودمو بالا بردم دیگ نداره ک به اونا بده

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگ نمیتوتی درستش کنی چون اگ زیاد بهش بپیچی یواشکی میده من قسط هاشو زیاد کردم و خرج خودمو بالا بردم ...

تا حدودی این کار رو کردم ولی با اینکه الان اذیتیم، همون یه قرونیم که باقی می‌مونه میخواد خرج کنه

چقدر بد. باید بهش بگی دیگه چاره ای نیست بنطر من مستقیم و محترمانه ازش بخواه و خودتم تو حرفات به مادر ...

چندبار بهش گفتم خودمون به این پولا نیاز داریم ولی سختشه به خانوادش بگه قسطشونو بدن 😐

تا حدودی این کار رو کردم ولی با اینکه الان اذیتیم، همون یه قرونیم که باقی می‌مونه میخواد خرج کنه

وای چقدر میخوادشون من اتقدر تو قسط غرقش کردم کل حقوقش میره برا قسط با اضافه کاری خرج روزانمونو درمیاره تا پیام یا زنگ خانوادشو روگشی میبینم یا میفهمم پول دستشه فاکتور خرید میدم یا پول میگیرم ازش در حد روزمره دستش بمونه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
وای چقدر میخوادشون من اتقدر تو قسط غرقش کردم کل حقوقش میره برا قسط با اضافه کاری خرج روزانمونو درمیا ...

همسر من که میگه طلاهاتو بفروش کمکم قسط بده 🫤 

همسر من که میگه طلاهاتو بفروش کمکم قسط بده 🫤

وای ندی ها اگ تو شل بگیری میده به اونا بزار تو فشار باشه ک نده تواین اوضاع مردم ب خودشون نمیرسن این داره ی خانواده دیگ هم راه میبر۶ خیلی سادست بفکر پیشرفت خودش باید باشه

یعنی باید خودمو اذیت کنم تا حقم پایمال نشه 😑

تو ک داری اذیت میشی بهرحال چ فرقی میکنه پولا بره پای قسط و چیزی ک خودتون بخرین یا مفت بده خانوادش بره پای قسط خودتون حداقل خودتون یچی میخرین

وای ندی ها اگ تو شل بگیری میده به اونا بزار تو فشار باشه ک نده تواین اوضاع مردم ب خودشون نمیرسن این ...

اره واقعا من اوایل موافق بودم ولی بعد فهمیدم هرکی به فکر خودشه، اینکه خرجشون کنیم رو وظیفمون میدونن 

دیگه مثل قبل نمیگم راضیم میگم خودت میدونی پول نداریم