2777
2789
عنوان

نی نی یار گرامی می خوام از نی نی سایت برم

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 61 پست

من احساس میکنم کاربرای سایت کم شده و سیاست جدید سایت این هست که کاربری رو لغو نکنه 

شما و تمامی کسانی که دوستشان دارید       روزی خواهید مرد .تنها بخش کوچکی از چیزهایی که گفته اید یا کارهایی که کرده اید برای تعداد کمی از مردم اهمیت خواهند داشت آن هم صرفا برای یک مدت کوتاه  این حقیقت ناخوشایند زندگی است تمام مسائلی که به آن فکر میکنید یا کارهایی که انجام میدهید تنها گریز استادانه ای از این حقیقت اند.                  ما غبارهای بی اهمیتی هستیم که در یک نقطه آبی پرسه میزنیم و به هم برخورد میکنیم عظمتی برای خودمان تجسم میکنیم و اهدافی برای خودمان میسازیم اما راستش را بخواهید ما هیچ نیستیم .             پس از قهوه لعنتی تان لذت ببرید!

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بنویس چقدر گرونی هست. خدا لعنتشون کنه و لعنت به باعث و بانیی و این چیزا... 😂من رو نبندید تو رو خدا. ...

منم میخوام لغو کاربری بشم ولی فقط تعلیق میشم دوبار کردم کارت زرد گرفتم 3 روز تعلیق شدم چجوری باید لغو کاربری بشم؟

حداقل دیگه وقتم را با این سایت تلف نمی کنم

برای من که خیلی پربرکته و خدا رو شاکرم که اینجام و تو امضام نوشتم دلیلشو.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بیشتر ببینید
منم میخوام لغو کاربری بشم ولی فقط تعلیق میشم دوبار کردم کارت زرد گرفتم 3 روز تعلیق شدم چجوری باید لغ ...

به دروغ بگو عاشق دختری شدی و این چیزا. بعد که کاربرا اومدن بهت حمله کردن چند تا ایموجی رنگین کمان بذار. بعد هم برای گسترش مفسد فی العرض اخطار مشکی می گیری . 

فقط برای گرفتن هشدار سیاه این رو میگم واقعاً 😑😶 باور ندارم. 

ردم واقعاً 

واقعاااا دوست دارم دلیلشو بدونم که چرا تعلیق خودخواسته رو‌برداشتن

دلیلشو فکر کنم تو تاپیکهای همدل یا صحبتهای نینی یار خوندم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
بیشتر ببینید
چی بزنم که سیاه بشم؟

تقاضای پول کن شماره کارت الکی هم بزار بگو پول بدید فلان

تعلیق مشکی یک نفر گفت اینجوری میشه

ولی من خودم یک سیاسی خیلی بد زدم تعلیق مشکی شدم خخ😃

بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید
برای من که خیلی پربرکته و خدا رو شاکرم که اینجام و تو امضام نوشتم دلیلشو.

😍😍😍وای

بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بیشتر ببینید