2777
2789
عنوان

تو متاهلی تنها بودن خیلی حس بدیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1362 بازدید | 103 پست
ما هم عاشق هم بودیم و سنتی ازدواج نکردیم برای رسیدن بهم واقعا موندیم جلو خونوادهامون ولی دوستی ما دو ...

نه ببین عزیزم من یه نفرو میشناسم ۸سال با شوهرش دوست بودن و اصلا مامان پسره راضی به ازدواج نمیشد ولی با هزار بدبختی بهم رسیدن اونم بعد۸یا۹سال الان ۴ساله ازدواج کردن زنه میگفت شوهرم نمیزاره آب تو دلم تکون بخوره

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

حرفاتونو کامل خوندم عزیزم.می فهمم که چقدر ناراحتین و حالتون بده ولی من چون حرفای دو طرف رو نشنیدم نم ...

حرفی هم داره بزنه مگه فقط میگه تو هعی حرف میزنی تلمبار میشه یهو می نه بیرون من داغ میکنم دیوونه میشم اصلا دوست نداره گلایه کنی اصلا دوست نداره به هیچ عنوان آرامشش بهم بخوره حرفش اینه ناراحتی تو دلت نگه دار نگو ... بخدا هر بار گفتم از این کارت از این رفتارت از این چیزت ناراحتم بلوا شده .... 

اسی خیلی از مردا ایطورن 

شانس تو ایطوره شوهرت. باید ساخت

شوهر منم بعضی رفتاراش مثل شوهر توعه. امشب ایقد دعوا مردم باهاش دیه خودم خسته شدم در این حد🤕😫من خر میگم هی مهم نباشه برام ولی برعکس میشه 

ای وایییی🥲🥲💔امان از این مردای بی مسئولیت و بی احساس💔💔💔💔💔

خیلی دل شکسته ام ... باور کن هر کی جای من بود خیانت میکرد 😔 اما من ن برای اون برای خودم ارزش قائلم و هیچ وقت نمیرم سمت همچین کارای ولی خیلی ظلمه من مکه چند بار زندگی میکنم همش گدایی محبت 🥺😭😭

خیلی دل شکسته ام ... باور کن هر کی جای من بود خیانت میکرد 😔 اما من ن برای اون برای خودم ارزش قائلم ...

حق بازوهای ث دمتگرم ک انقد باشرفی.امیدوارم شوهرت هرچه زودتر متوجه رفتارش بشه و تغییر کنه.مشاوره هم خوبه هااا امتحان کردی؟

همین دیگه منم نمیدونستم دلیل این عصبی بازیاش چیهرانندگیش دقیقا همین مدلی بود انگار با بقیه دعوا داشت ...

یعنی میگی بخاطر خیانته این رفتاراش همه گوشیشو چک میکنم اما هیچی نداره تو گوشیش