2777
2789
عنوان

تو متاهلی تنها بودن خیلی حس بدیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1373 بازدید | 103 پست
چقدددد منتشوووو میکشی اگه نرم اونم نمیاد یعنی چیییی؟؟؟ نیادد ؟ بغل نکنه ؟؟ منت کشیدی و گفتی بهتر شد ...

الان از دیشب یه کلمه هم حرف نزده یه چیزم نگفته یه جوری رفتار میکنه انگار من نیستم تو خونه 😔خیلی دلم میشکنه از رفتارش خونوادمم شب قراره بیان هر دفعه خونوادم قراره بیان بلوا ب پا میشه اصلا اعصابم خرد خرده 

ایییی خدا چرا اینجوری ای یکبار ب حرفم گوش کن اصلا برات مهم نباشع هر کار میکنه

باشه عزیزم الان باهاش قهرم دیگه هیچی نمیگم حتی یه کلمه کو ببینم چیکار میکنه شب خونوادم میان چی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نه این مدلی نه عزیزم باید یه مدل دیگه استفاده کنی ازش،مثلا بچه رو وابسته خودت کن ،جوری که فقط بگه ما ...

وابسته منه ولی همش میگه بابا منو بیشتر دوست داره ها ولی چون کم میبینه باباشو باباش باشه سمت اونه ولی از رفتاراش میفهمم منو دوست داره باورت میشه همیشه میگه تو بچه رو بیشتر از من دوست داری 

ندبه ساعت خاص زنگ بزن که عادت کنه ملی بهش زیادم محل نده ،ن اینکه قهر کنی عادی رفتار کن همش با پسرت خ ...

باشه گلم پس امتحانش میکنم همیشه تو خونه به خودم میرسم شاد تر از همیشه رفتار میکنم 

دلم خیلی شکسته

کاااامل حست میکنم 🥺شوهر من توهین و بی احترامی نبوده که جلوی جاریم و سایر اعضای خانواده ش نکرده باشه بهم ..ولی چون همیشه سکوت کردم و از خدا خواستم خدا ی روز زد پس کله ش خونه ای ک داشتیم میخریدیم رو زد ب نامم..فرداش پشیمون شد آ ولی دگ زده بود ..الان با اینکه بازم قلدر و بد اخلاقه ولی همیشه ی ترس پاشه ک من قراره با خونه چیکار کنم ..اینو گفتم ک بدونی خدا جواب دل شکسته ت رو میده نترس ...دخترمم بزرگ شده و رفتار باباش رو ک میبینه میگه من چیکار کنم غصه نخوری؟دوس داشتم با شوهرم رابطه خوبی داشته باشم ولی نمیشه دگ چیکار کنم ؟و ب همین دلیل عشقم شده اول خدا ؛ بعد دخترم و رسیدگی تمام عیار ب زندگیم و البته حفظ سلامتی خودم ....قوی میشی ...متاسفانه انگار در جاده ی زندگی من مسیر طی میکنی ولی خوبیش اینه که تهش تو برنده ای نه شوهرت ...صبور باش و توکل کن

مگه دوست دخترشم که آویزونش باشم عزیزم زنشم ها زن .... اتفاقا انقدر مستقلم دستمم جایی تو جیبمه زن ضعی ...

ببین ما خانوما هر چی می کشیم از خودمونه 

هر چی بیشتر از کسی محبت بخوای بیشتر می کشه کنار

وا بده عزیز وا بده

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
کاااامل حست میکنم 🥺شوهر من توهین و بی احترامی نبوده که جلوی جاریم و سایر اعضای خانواده ش نکرده باشه ...

فدای مهربونیت چقدر ما مظلومیم نمیدونم منم میتونم طاقت بیارم یا نه نمیدونم میتونم قوی شم یا نه و آخر جدا شدن میمونع و من نمیدونم چی میشه 😔

ببین ما خانوما هر چی می کشیم از خودمونه هر چی بیشتر از کسی محبت بخوای بیشتر می کشه کناروا بده عزیز و ...

من خیلی الان بی روح شدم نسبت ب قبل ولی خب از شوعرم محبت نخوام از کی بخوام

نه اوایل بهار بود الان خیلی بد شده اوایل زنگ میزد سرکار یود خبر میکرفت موقع نامزدی الان اصلا صبح تا ...

شاید یه مشکل مالی یا کاری داره زیاد غر نزن مردا از این رفتار بدشون میاد بهش خیلی محبت کن و مردونگیشو حفظ کن به احتمال زیاد دوباره همون آدم قبل میشه 

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
فدای مهربونیت چقدر ما مظلومیم نمیدونم منم میتونم طاقت بیارم یا نه نمیدونم میتونم قوی شم یا نه و آخر ...

دعا گوتم خواهرخوبم ...و خییییلی دعا میکنم خدا خودش چاره ساز بشه برات و دلت رو شاد کنه ..امیدوارم مورد قبولش باشه🤲

نباید تو دعوای بچه ها زیادی دخالت کنی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

بیشتر ببینید