2777
2789

فقط تو اینستاگرام در حد چت .

پسر خیلی خیلی خوبی بود هم قیافه هم اخلاق هم همه چی بعد اون قصد داشت بیشتر آشنا شیم منم ته دلم میخواستم 

ولی عذاب وجدان داشتم، از نظرم خیلی زشت بود که دارم با آبروی پدرم بازی میکنم و بهش گفتم متاسفم دیگه نمیتونم جواب بدم ، لطفا دیگه ب من پیام ندین! 

اون پیام میداد من دیگه از پیجم ریمو کردمش.

الان رفتم استوریاش رو ببینم ، یکی از استوری های قدیمی من تو هایلایت هاش بود( عکس یه گل بود تو دستم و متن کوتاه نوشته بودم روش ) و پیج پی ویش هم فقط ۲۰ نفر رو فالو کرده ولی دنبال کننده نداشت .

این آقا رو من ازش گوشی خریدم ، از اونجا بعد نمی‌دونم چجوری پیج منو پیدا کرد و فالو کرده بود .

شاید بگین خب که چی؟! 

خودمم نمی‌دونم چرا گفتم همینجوری دلم خواست بیام بگم .

هم پشیمونم هم پشیمون نیستم ‌.

.

اگه خواستید ی چیزی بگین فقط ناراحتم نکنید 

بوج بووجی♥️

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

چند تا آدم خوب رو همینجوری از دست دارم😂😭

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

زندگی خیلیامون پر از عشق های نگفته س

.خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی دوباره برو ریکوست بده ربطی ب آبروی پدر نداره 

همون پدر میدونه الان دیگ جوونا باهم آشنا میشن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید
هیچی دوباره برو ریکوست بده ربطی ب آبروی پدر نداره همون پدر میدونه الان دیگ جوونا باهم آشنا میشن

اگه برم نشناسه چی؟ 

دوست ندارم غرورم رو بشکنم

از من نصیحت سمتش نرو چون اون وقت زندگی برات جهنم میشه

احتمالش صفره که برم

زندگی خیلیامون پر از عشق های نگفته س

🥲🥺

اگه برم نشناسه چی؟ دوست ندارم غرورم رو بشکنم

شآنست رو امتحان کن عکستو بزار پروف،فوقش ریکویست رو قبول نمیکنه دیگ 

منم میخام برم ب کراشم ریکوئست بدم😂

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید
شآنست رو امتحان کن عکستو بزار پروف،فوقش ریکویست رو قبول نمیکنه دیگ منم میخام برم ب کراشم ریکوئست بدم ...

خداوندا😂😂

حس میکنم شکست میخوری

هر چی شد تگم کن

.خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید

عکستو بزار پروفت

یکی از پستاشو لایک کن

غیر این تلاشی نکن

بیشتر ببینید

لیلی و مجنون هم زمان خودشون شیطونی کردن و علیرغم میل خانواده هاشون با هم  داستان داشتن

دوره زمونه عوض شده

فوقش بابات میرفت تحقیق میکرد

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
بیشتر ببینید
من بودم شانسمو امتحان میکردم‌سر بچه بازی الکی از دستش دادی چه عیبی داره نمیخورتت که فوقش نمیشه

اگه میخورد شما جوابگو می‌شدی قربونت ؟🥲