2777
2789
عنوان

توروخدا برا تهوع بارداری یه راهکار بدین خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 22 پست
مرسی عزیزم ایشالا بسلامتی یه نی نی خوشگل بیاری

قربونت ❤️

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باورم نمیشه بلاخره مامان شدم 😍🤭دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

بیشتر ببینید
عزیزم باید دوره اش بگذره معمولا از هفته ۶ تا ۹ اوج تهوع و استفراغ هست و از اوایل ۵ کم میشه تا آخر ۵ ...

برا من از هشت هفته شروع شد تا یه هفته قبل عید 

بعد یه هفته خوب شده بودم از عید دوباره شروع شد 

الان 13 هفته ام 

بوی مرغ اذیتم می‌کنه خیلی وقته نخوردم اصلا ولی باز نمیدونم چرا اینجوری میشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

باورم نمیشه بلاخره مامان شدم 😍🤭دعا کنین نی نیم سالم باشه مرسیییی❤️ اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی سخته یادمه مامانم قرص زنجبیل میخورد این بار برم پیش دکتر بگم ببینم می‌نویسه

منم یباررفتم دکتر سرم وصل کرد دارو دادیکیش قرص زنجبیل بود سرم یکم خوب یکی دوروز کمترشدولی درکل اونقدرتاثیرنداره دارو

منم یباررفتم دکتر سرم وصل کرد دارو دادیکیش قرص زنجبیل بود سرم یکم خوب یکی دوروز کمترشدولی درکل اونقد ...

من از قبل بارداری چون دارو هورمونی می‌خوردم همیشه حالت تهوع داشتم هر وقت شدید میشد یه دمیترون می‌خوردم خوب میشدم 

وقتی به دکتر گفتم ویتامین ب شش و یه شربت و یه قرص که صبحا ناشتا باید خورد برام نوشت ولی هیچ کاری نکردن خودمم میترسم سر خود دمیترون بخورم برم پیشش میگم دمیترون بنویسه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
برا من از هشت هفته شروع شد تا یه هفته قبل عید بعد یه هفته خوب شده بودم از عید دوباره شروع شد الان 13 ...

اولین چیزی که خانوما بهش ویار دارن همین مرغ😝😝

منم تو اون دوره هیچی نمیتونستم بخورم 

آب میخوردم بالا می‌آوردم 

ولی سه هفته انقد شدید بود باور کن هر یه ساعت گلاب ب روت بالا می‌آوردم 

از خانوادم هم دور بودم همسرم هم تا ۱۰ شب سرکار بود 

همش جلو تلوزیون میفتادم فقط یه اب قند کنارم بود هر بار یه ذره میخوردم چون فشارم خیلی میومد پایین 

بعد که تهوع کم شد معده درد شدید میشدم که اونم خداروشکر با خوردن یه سیب بهاره خوب میشد 

انشالله زودی خوب بشی

باباجونم بیا و مردانگی کن یه بار دیگه اسممو صدا بزن😭فدای دل پر دردت برم بابا😭💔میشه برا بابام صلوات بفرستید رفته پیش خدا😭💔