2777
2789
عنوان

تو عقدم همسرم بهم هیچ پولی نمیده چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 53 پست
ی بار بهش گفتم گفت این توافق دوطرفس مگ تو زن فلان هستی ک میگی فقط در ازای دریافت خرجی... کلا هیچ موق ...

به نظرم یکم جدی تر به رابطه ت فکر کن

اینکه مستقیم به روش اوردی و همچین جوابی بهت داده ترسناکه

بعدا بدترم میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی بار بهش گفتم گفت این توافق دوطرفس مگ تو زن فلان هستی ک میگی فقط در ازای دریافت خرجی... کلا هیچ موق ...

چه حرفیه!   بگو زن فلان کاره نیستم ولی برده جن.. هم نیستم که مجبور باشم خودم در اختیار تو بزارم 

اون بحث می کنه تو هم کم میاری و کوتاه میایی. 

اگه اون اختیار پولش داره تو هم اختیار بدنت داری 

اگر شما از گناهان خود خسته می‌شوید؛ خداوند از بخشیدن شما خسته نمی‌شود.

من خودم دوران عقد از همسرم چیزی به نام خرجی نمیگرفتم ولی مثلا بیرون می‌رفتیم خرید میکردم حساب میکرد ...

خب بهش میگفتی لازم دارم بت نمی‌داد ب حد شارژت حتی یا اینترنتت.؟

گفت ندارم قسط دارم و ال و بل

پس تا آخر هم همینه 

به نظرم حواستو خیلیییی جمع کن و بسنج ببین میتونی با همچین آدمی کنار بیای؟؟؟؟

دوران عقد و نامزدی برای همین شناختها هست و فکر نکن بعد ازدواج درست میشه و ...

چه حرفیه! بگو زن فلان کاره نیستم ولی برده جن.. هم نیستم که مجبور باشم خودم در اختیار تو بزارم اون ...

میترسم اینکار کنم بدتر سرد شه ازم دیک نیاد سمتم چون خیلی ادم غدیه😢

پس تا آخر هم همینه به نظرم حواستو خیلیییی جمع کن و بسنج ببین میتونی با همچین آدمی کنار بیای؟؟؟؟دوران ...

من خودم چند وقت دیکع شاغل میشم ان شاءالله ولی خب بازم دوس دارم ببینم اون ذر برابرم احساس مسئولیت میکنه از نظر مالی و دقیقا الان موقعیتیه که نیاز دارم نه چند وقت دیگه

چیکار کرد یعنی میشه بیشتر بگی ازش .. چ‌حرکتی زد یعنی

تو عقدبودن یبار بالباسای سرکاراومده بوده و دست خالی دخترخالم ازدمه درراش نداده گفته اگر یباردیگه اینجوری بیای خونه بابام دیگه نمیخوامت حالام برگردهروقت پول آوردی و لباسات تمیزبودبیادرخدمتم🤣🤣🤣ده سال اززندگیشون میگزره الان شوهرش طلافروشه ماشین و خونه خفنوهمه چی واسه دخترخالم خرید عاشقشه هرچی زن پرخرجترپرارج تردیدم که میگم ماکه باختیم مفت نبازین بزارین قدرتونوبدونن وگرنه خرجه زنای دیگه دراینده میکنن

خب بهش میگفتی لازم دارم بت نمی‌داد ب حد شارژت حتی یا اینترنتت.؟

من شارژ و ...نیاز نداشتم گلم 

خونه وای فای داشتیم و خطم هم همراه اول بود و هست و پدرم دروان عقد هرینشو میداد 

البته همسرم آدم رو راستی هم بود مثلا حقوق می‌گرفت نصفشو میداد بزاریم برای پس انداز و بقیشو با هم خرج میکردیم 

خونه مجردی داشت و ما اکثرا اونجا بودیم با هم و کلا با هم بودیم دوران عقد

یه موقع هایی ترسو نباش.  طرف با ترس اختیار کل زندگیت به دست می گیره.  اگه قراره خرجت نکنه پس چه شوهر کردنی بود؟  فقط یه آقا بالا سر می خواستی که بیاد کیف و حالش بکنه بعد موقع خرجی تو رو حواله به بابات کنه؟

اگر شما از گناهان خود خسته می‌شوید؛ خداوند از بخشیدن شما خسته نمی‌شود.

میترسی ولت کنه!!! 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

بیشتر ببینید

همین ترس‌های الکی هست که باعث میشه زیر بار حرف زور بری 

می‌ترسی دقیقا چیو از دست بدی؟؟؟؟

کسی که کلا برات هزینه نکنه و فقط اسمش شوهر باشه تو زندگیت؟؟؟