سلام من دوماه ونیمه عقد کردم ولی تو این مدت همسرم هیچ از نظر مالی حمایتم نکرده یه بار نپرسیده کم کسری چیزی نداری پول لازم داری،؟ همش منو حواله میده به بابام! من خودم چند وقت دیگه میرم سرکار ولی از اینور بازم دوس دارم حمایتم کنه خساستش رو کم کنه یکم خسیسه میریم بیرون شامی چیزی میگیره ولی در همین حده.. الان فقط میشه بگین چیکار کنم که بتونم عادتش بدم یکم خرج کنه؟ یا چطوری وقتی شاغل شدم بهش بفهمونم بازم خیلی مخارج بر عهده اون هست؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چرا تو خواستگاری رک و پوست کنده بهش نگفتی این چیزارو
من باشم به طرف میگم که حتی اگر شاغل باشم من بابات کار های خونه میخوام بهم پول داده بشه همونجور که مرد بیرون کار میکنه پول دریافت میکنه زن هم بابت کارهای خونه باید پول بگیره .....
اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته