2777
2789
عنوان

تو عقدم همسرم بهم هیچ پولی نمیده چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 708 بازدید | 53 پست
یه موقع هایی ترسو نباش. طرف با ترس اختیار کل زندگیت به دست می گیره. اگه قراره خرجت نکنه پس چه شوهر ...

باید در این مورد خیلی جدی باهاش صحبت کنم ولی میدونم ققط با زبون خوش خر میشه خب بنظرتون الان چطوری در این مورد با زبون خوش خرش کنم واقعا

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

تو عقدبودن یبار بالباسای سرکاراومده بوده و دست خالی دخترخالم ازدمه درراش نداده گفته اگر یباردیگه این ...

خوش بحالش چ دل و جراتی داشته لابد مطمئن هم بوده ک همسرش لجبازی نمیکنه باهاش...

چرا تو خواستگاری رک و پوست کنده بهش نگفتی این چیزارو 

من باشم به طرف میگم که حتی اگر شاغل باشم من بابات کار های خونه میخوام بهم پول داده بشه همونجور که مرد بیرون کار میکنه پول دریافت میکنه زن هم بابت کارهای خونه باید پول بگیره .....

اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بیشتر ببینید
نه اوله زندگیش بود جرات نمیخواد هرجوراول عادتش بدی تااخرحواسشوجمع میکنه فکرنکنه زنه مظلوم گیراورده

متاسفانه تا میام باهاش حرف بزنم اعتراض کنم زرتی گریم میگیره 

چرا تو خواستگاری رک و پوست کنده بهش نگفتی این چیزارو من باشم به طرف میگم که حتی اگر شاغل باشم من باب ...

روم نشد خاک بر سرم حتی روم نشد بگمش جلسات مشاورمون رو ادامه بدیم...😓

ما هم تو عقد همین بودیم 

خرج دانشگاهم رو بابام میداد

فقط در حد بستنی و خوراکی میخرید

حتی یه بار میخواستم برم اردو بهم پول نداد

منم سنم کم بود اصلا به این چیزا توجه نمیکردم

الان بهش میگم تو اون جور خسیس بودی

میگه بچه بودم نمیفهمیدم😒

متاسفانه تا میام باهاش حرف بزنم اعتراض کنم زرتی گریم میگیره

هنوزضعیفی قوی باش وگرنه سواستفاده میکنه گریه نشانه ضعفه دختره جوون چرابایدگریه کنه حیفه چشاته فکراساسی کن نه گریه ضعف که نداری پیشش

ما هم تو عقد همین بودیم خرج دانشگاهم رو بابام میدادفقط در حد بستنی و خوراکی میخریدحتی یه بار میخواست ...

باز خداروشکر واقعا  من الانم در حد خودم دارم فقط دوس ندارم اون ب این رویه عادت کنه