2777
2789
عنوان

تو عقدم همسرم بهم هیچ پولی نمیده چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 53 پست
هنوزضعیفی قوی باش وگرنه سواستفاده میکنه گریه نشانه ضعفه دختره جوون چرابایدگریه کنه حیفه چشاته فکراسا ...

خودشم همینو میگه میگ ضعیفی نشانه ضعفه... ولی بخدا ک دست خودم نیست حتی بارها شده قبل صحبت کردن باهاش گریه کردم خالی شم باز وسط بحث انگار دوباره چشمه فوران کرده 🙁

روم نشد خاک بر سرم حتی روم نشد بگمش جلسات مشاورمون رو ادامه بدیم...😓

مشکلات از همین جا شروع میشن دیگه 

همونجا میدونستی خسیس بودنشو بفهمی 

ولی خوب الان وقت سرزنش کردن نیست 

بشین رک و پوست کنده حرفتو بزن و بگو این حق منه نفقه بگیرم هرچی سفسطه کرد نترس حرفتو بزن  بگو من قراره تو خونت کار کنم وظیفته که بهم پول بدی بابتش وگرنه دلیلی نداره از من توقعی داشته باشی وقتی هزیته نمیکنی برام   

اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلات از همین جا شروع میشن دیگه همونجا میدونستی خسیس بودنشو بفهمی ولی خوب الان وقت سرزنش کردن نیست ...

ای خواهر بارها شده خواستم مستقیم بگم اینقد مغلطه و سفسطه میکنه و هیچچچچچچ طورره قبولدار نمیشه... 

و واقعا هم این روزا فقط کارم شده سرزنش کردن خودم.. ک کاش قبل ازدواج همه اینارو صحبت میکردم

ای خواهر بارها شده خواستم مستقیم بگم اینقد مغلطه و سفسطه میکنه و هیچچچچچچ طورره قبولدار نمیشه... و و ...

به نظرم ببرش پیش ریش سفید اونجا سنگاتو وا بکنید 

اینجا وقتشه بزرگترت وارد عمل بشه ...شما بهش زنگ نزن پیام نده ولی جواب زنگا و پیاماشو بده  ...بگو پدرت یا برادرت اگر منطقی هستن بشینن صحبت کنن 

مرد سفسطه کن رو باید گیر یکی مثل خودش بندازی مردا زبون همو بهتر میفهمن

اگر به حس ششم ف...ال و طلسم و دعا گرفتن و مولا و نفرین و کارماشو پس داد اعتقاد داری  لطفا منو ریپ نکن ...حس و شهود پایه هاش سسته...درست مثل تارهای عنکبوت ...در ضمن من بلد نیستم دلداری بدم  اگر بلد باشم راه حل میدم منتقد خوبیم هستم ...یه آدم معمولی که معمولی بودنشو پذیرفته 

بیشتر ببینید
ای خواهر بارها شده خواستم مستقیم بگم اینقد مغلطه و سفسطه میکنه و هیچچچچچچ طورره قبولدار نمیشه... و و ...

حالا دو ماه و نیم هم خیلی زوده که مستقیم بخوای پول بگیری ،یک مدت فقط رویه خوش اخلاقی را در پیش بگیرو بحث پول را پیش نکش ،اما برنامه بیرون بذار هم شام باشه و هم تفریح مثلا سینما یا هر چیزی که یکم پول خرج کنه،یک ماه بعد به یک به بهانه ای مثلا تولدی یا عیدی با قربون صدقه بگو امشب خواستی بیای یک جعبه شیرینی بیار دست خالی نباشی ،یواش یواش با زبون خوش برو جلو،هر آدمی یک خلقی داره ،بحث نکن خرش کن