2777
2789
عنوان

بیاید از کراشای دوران جاهلیت وخاستگار های سمی بگیم 🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1474 بازدید | 98 پست

من روی پسرخاله بابام کراش داشتم که ازم ۱۰ سال بزرگ تر بود ،من ۱۵ بودم و اون ۲۵

الان من ۲۷ هستم و اون ۳۷  هر دو همچنان مجردیم ولی بهش حسی ندارم اصلا 

اولین کراشم هم توی ۸ سالگی روز شهاب حسینی بود که نوی سریال تب سرد نشون میداد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای نگمممم  برا بار اول روی یه پسر دست فروش کراش زدم

بار د‌وم پسر دوست مامانم کراش زدم 

بار سوم پسر عمم بود که چندین سال بعد اومد خواستگاری همه اینا ادمای داغانی ان

بعد یکی تو دانشگاه جدیدا کراش زدم پشیمون شدم همین امروز بدرد نخوره اونم

بیا تا اومدنت دیر نشده.

🤣🤣🤣🤣🤣

به خدا یکی رو کل کارکتر های سریع و خشن کراش بودم

و یه سری کارکترا ارباب حلقه ها

لگولاس،تورین سپر بلوط،بابای لگولاس،اون داداش دوقلو ها

این دل دیگه بوی پا میده😂😂😂

...

بچه هاا بزاید اسنپی رو بگم‌واستون 

چند ماه پیش من میخواستم برم سرکار 

یه آقا پسری درخواست منو قبول کرد اصلااا ایتقدر ماشینش با کلاس بود که من باورم نمیشد اسنپ 🤣🤣🤣🤣

هیچی نشستم ایتقدر این آدم جذاب بود که نگم براتون 

رسیدیم خواستم پیاده شم پسره ی دفعه پیدا شد منمم پرام ریخته بود پیش خودم میگفتم چشه دیدم برگشت درو برام باز کرد گفت ببخشید در خراب باز نمیشه از داخل 

هیچی دیگهههه برگشتم دیدم دوستام دارن نگام میکنن🤣🤣🤣🤣🤣فکر کردن طرف دوست پسرم باورشون نمیشد اسنپ💔🤣

پسر همسایمون بود اسمش مرتضی بود انقدر اینجا اسمش رو گفته بودم قشنگ می شناختنش🤣🤣 یه بارم از یه پسره خواستگاری کردم تو تاپیکام هست و الان دلم خونه 

لطفا اگه حس ششم یا ف ال گیری امضای منو می بینه بگه کی می بینمش 🥺🙏 امیدوارم کسی که منو ذره ای هم دوست داشته باشه خدا بهش سلامتی و پول فراوان هدیه کنه 😁 در نا امیدی بسی امید است چون خدای من خدای مهربان و معجزه است 😍درسته خیلی گناهکاریم اما خدایا همه ما دلمون به نعمت ها و لطف شما خوشه 💝 ارادت خاصی به امام حسین دارم و آرزومه روز مرگم تو ماه محرم باشه 🙂 برای خیلی هاتون صلوات می فرستم شما هم تو دعا کردناتون من ِدختری دلتنگ رو یاد کنید مرسی🥰
بیشتر ببینید

کراش رو خیاط محلمون دم به دیقه رد میشدم از جلوی مغازش اونم بیخیال ازهمه جا ...

خواستگارم یکی بود تو محل بهش میگفتن ممد یه لامپه😅

یه چششو عمل کرده بود همیشه باند داشت منو میدید میشست ادای غشیارو درمیاورد دستشو میزاشت رو قلبش نمیدونم باچه اعتماد بنفسی مادرشو فرستاد خونمون..مامانم حتی نزاشت بیاد تو بدبخت 

به بعضی تاپیکام فقط باید گفت عجب🤔🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐🤔😐😐😐🤔😐😐🤔