2777
2789
عنوان

پسرای زشتو از دست ندید

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 58 پست

اتفاقا اونایی ک ن قیافه دارن ن پول بیشتر فاز میگیرن و خیانت میکنن

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بس کن زشتعلی

کاربر آقا ھستم                                                                 سال 1407 کنکور میدم ھدفم رتبه دو رقمی ھست ((عکسی که روی پروفایلم ھست رو خودم گرفتم)) از اسفند 1403 به طور جدی برای کنکور شروع کردم ، کاربری تا اسفند ماہ متعلق به خواھرم بودہ و بعد از رفتن خواھرم به کمپ مطالعاتی این حساب رو به من واگذار کردہ

بیشتر ببینید

اشتباه میکنید، یه مرد بود که قیافش واقعا غیر قابل تحمل بود ولی اخلاقش خیلی خوب بود بعد رفت خاستگاری یه زن زیبا اونم قبول کرد بعد اون زن زیبا زشتی شوهرشو نادیده میگرفت و عاشقش بود حتی عکسشو بافته بود و با یه قلب گذاشته بود پروفایلش و یه دختر به دنیا اورد و ... در آخر مرد خیلی شیک و مجلسی بهش خیانت کرد 😒

نتیجه : مرد باید ذاتش پاک باشه ، قیافه ربط زیادی به خیانت نکردن نداره !!! 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
👌🏻👌🏻🤣🤣🤣🤣

حرفش خنده داره اگرقراره خرجشوبدن حداقل یه خوشگله خوشتیپ میاری دلت خوش باشه والا حالامثلافکنیم دختره مایه داره چرا خرجه زشته کنه🤣🤣🤣🤣اتفاقازشتااعتمادبنفس دارن میگن ببین چه ایرادی داشته منوانتخاب کرده

اسی بخداااا باشه ب قران باشه 

باشه باشه باشه باشهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بیشتر ببینید