2777
2789
عنوان

هنوز مهر طلاقمون نخورده شوهرم یکیو آورده به جام

| مشاهده متن کامل بحث + 3889 بازدید | 134 پست
مگه شما با کسی که بعد طلاقت ازدواج میکنی مطمعنی که پسره پیغمبره؟ سرخودت کلاه نزار ...درد از هر سمت ب ...

هیچ مردی پسر پیغمبر نیست ولی اینکه طرف رسماً جلو خودت از این غلطا بکنه یعنی خیلی میدون دادی و دیگه احترامی نداری ترس طرف هم ریخته حتی حاضر نیست یکم تلاش کنه تو نفهمی

اینجور زندگی ها فقط در یک صورت معقوله که ادامه بدی اونم اینه که از مرد باج بگیری و شرط کنی حق خیانت متقابل داشته باشی یعنی اون سرش هر جا گرمه تو هم جای دیگه جبران کنی که متاسفانه با قانون ما نمیشه و مرد اگه گزارش بده سرت می‌ره بالای دار 

پس تو مملکت ما فقط مهریه سنگین و سختگیری عرفی و طلاق جوابه تا مردها یکم خودشونو جمع و جور کنند اگر هم نکردند زندگیشون خراب بشه بفهمند چهار تا هرزه جای زن زندگی نجیب رو نمیگیره 

تو هم یا با شرط و شروط و تهدید برگشتی به زندگی یا اگه گفتی عیب نداره و مشکلی نیست همین الان هم شوهرت داره ادامه میده شاید هم به خاطر بچه هات موندی

هیچ مردی پسر پیغمبر نیست ولی اینکه طرف رسماً جلو خودت از این غلطا بکنه یعنی خیلی میدون دادی و دیگه ا ...

من تو ارایشگاه کار میکنم دارم میبینم 

۹۹.۹ درصد مردا همین مشکل دارن  ..همه باغچه ها کرم داره پس خودت باید جمعش کنی..کدوم مهریه سنگین ۱۴ سکه که چند روز پیش تصویب شد؟؟؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما مطمعنن مزه کردین که زیاد استفاده میکنین از اون استیکر...مطمعن باش مرد بعدی مزه اون استیکرش واست ...

فعلا شما ناراحتی چرا ما تو زندگی گوهی نمیمونیم چون شاید یکی دیگه حاضر باشه اون گوه رو از ما بدزده  

فعلا خودت از طعمش خوشت اومده و اسمشو گذاشتی زرنگی

من نمی‌گم مردای دیگه خوبن یا حتما بعد طلاق ما به اندازه مردها شانس شوهر پیدا کردن داریم ولی هر چی پیش بیاد بهتر از اون زندگیه 

نمیدونم شرایطت چی بوده اما بی غیرت و بی حرمت شدی گاهی غیرت باعث میشه آدم دست و پا نزنه و هر کاری رو برای منفعت انجام نده ادعا هم نمیکنم خودم آدم شجاعی ام شاید اگر جای تو بودم همون کاری رو میکردم که تو کردی ولی اینو انکار نمیکنم که حقارت داره این کار تو اینجوری نشون دادی خط قرمزی نداری و از این به بعد شاید با خودت هماهنگ کنه نفر سوم بیاره خونه و هزار تا فانتزی مریض دیگه رو اجرا کنه

دیگه نمیترسه از چیزی چون می‌دونه تو هر صورت چسبیدی به این زندگی 

فعلا شما ناراحتی چرا ما تو زندگی گوهی نمیمونیم چون شاید یکی دیگه حاضر باشه اون گوه رو از ما بدزده ف ...

عزیزم من بعد از گذشت کردنم خدا یه بچه بهم داد و شوهرمم یه خونه ویلایی تو نیاوران به نامم کرد الانم ۶ ساله تو خونه پیش خودمه چون کارش تو خونه هست ..و مطمعنم بعد از جدایم موقعیت الانم نداشتم شما فکر خودت باش که بغل پر کن نباشی

عزیزم من بعد از گذشت کردنم خدا یه بچه بهم داد و شوهرمم یه خونه ویلایی تو نیاوران به نامم کرد الانم ۶ ...

خب دیگه بگو شخصیت و عزت من به پول بنده 

چرا سرود فداکاری میسرایی عزیزم 

بحث پول و خونه تو نیاوران که باشه داستان برای امثال شما فرق می‌کنه ولی شوهر استارتر از کارتن خواب های ته شهر جیبش خالی تره هرچند اگر داشت هم چیزی به این بنده خدا نمی‌داد 

خیلی خانما مثل شما خودشون صفر نیستند از عرش برسن به گدایی با بخشش خیانت هم خونه به اسمشون نمیشه مرد میگه میخوای بمون نمیخوای خداحافظ 

بگو به خاطر پول حاضر به تحمل هرچیزی هستم چرا پاچه بقیه رو میگیری 

مدارکو پیش هر وکیلی بردم گفت کافی نیست و به هیچ جا نمیتونی برسونی،مرتیکه چیزی ام نداشت از مسدودیش بت ...

نباید زودی به اقدام حق طلاق بدون مالی ها پروندتون میرسوندین به حق طلاق خالی وبدون عسروحرج ،همونه پرو شده 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
خب دیگه بگو شخصیت و عزت من به پول بنده چرا سرود فداکاری میسرایی عزیزم بحث پول و خونه تو نیاوران که ب ...

برو چشم دل سیریت به جای پول بده نونوایی یه دونه نون بگیر 

شبت بخیرر... خانم چشم دل سیر 😂 

ولی نمیدونم چرا این چشم دل سیرا اینقدر سیرن چرا بعد جدایی دنبال مهریه گرفتن از همسرشونن بعدش اویزون شوهرای مردم میشن ...شب بخیر 😂😂

برو چشم دل سیریت به جای پول بده نونوایی یه دونه نون بگیر شبت بخیرر... خانم چشم دل سیر 😂 ولی نمیدونم ...

پس بگو می‌ترسی استارتر طلاق بگیره شوهر وفادارت رو تور کنه😂 

شما هم اوضاعت خوبه نیاوران زندگی می‌کنی حداقل پول یه عینک رو داری بخر بزن چشمات ببینه استارتر گفته شوهرش آه در بساط نداره وگرنه با خونه نیاورون خیلیا رو میشه خرید😉 اگه اسی طلاق بگیره تو به جای شوهرش خونه به اسمش میزنی؟ تو هنوز عقلت نمی‌رسه بفهمی همه با طلاق نگرفتند مثل تو کاسب نمیشن اولا مرد باید پولدار باشه دوما راضی بشه بزنه به اسمت

برو بخواب برو که اگه دیر بری یکی دیگه تو تخته😂

شوهرت پولداره؟؟فامیل ما هم زنش طلاق گرفت سریع یکی دیگه رو آورد الان چند ساله ازدواج سفید کردنخیلی پو ...

دیگه عزیزم هرکس میره مث خودشو پیدا میکن یکی بود بخاطر یه دخترهرزه زنشو طلاق داد دختره خوب دوشیدش ولش کرد

بعید میدونم این بشر خم به ابروش بیاد

اسی عزیزم از گذشته بیا بیرون چیکار کردم چیکار نکردم ببین ما هرخوبی که برای طرف مقابل میکنیم برای دل خودمون تو هم تمرکز کن روی زندگیت بلند شو و پرقدرت شروع کن اینو بهت بگم مردا خیلی حسودن ولی نشون نمیدن بعد طلاقت تو هم بهش بفهمون یکی اومده تو زندگیت تا شوهرت بترکه بعدم اون خانوم تا ۶ماه برا شوهرت جذابیت داره بعدش عادی میشه 

مردا برعکس زنا هستنوقتی جدا میشن روزای اولش انگار از قفس آزاد شدن و فقط فکر خوش گذرونی و کارای خاک ب ...

دقیقا موافقم خاهرم جدا شده روزای اول شوهرش میگفت ازادی با زنای هرزه دیگه راحت میپرید چت میکرد میرفت میومد خاهرم افسرده بود بعد یکسال که حکم طلاقش اومد خاهرم دیگ هیچ حسی بهش نداشت برعکس شوهرش به غلط کردن افتاده بود الان می بینم شوهرشو افسردس 

نه شوهرم مجرد بود ،فکر کردم راجب خانمی که باهاش هست میپرسی

اسی تا میتونی بخودت برس سر دادگاه رفتنات بی خیال باش لطفا جلوی اون قوی باش بعد تو چرا فک میکنی باید تا اخر عمرت بشوهرت وفادار بمونی طلاق ک گرفتی کیس مناسبی انتخاب کم