2777
2789
عنوان

هنوز مهر طلاقمون نخورده شوهرم یکیو آورده به جام

| مشاهده متن کامل بحث + 3740 بازدید | 134 پست
از اینکه اینطور ادمی رو انداختی تو سطل اشغال میشینی غصه میخوری؟؟؟ وقتی تک تک استوریا و پستاشو میببنی ...

اتفاقا خداروشکر میکنم که همه چیز تموم شد ،ولی میتونست یکم ارزش قائل باشه،خوبه منم الان یکیو بیارم تو زندگیم؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خو میخواستی زندگی کنی که کسی دیگ رو پیشش نبینی...تو طلاق ۹۰ درصد مواقع زن ضرر میکنه نه مردمرد بخواد ...

فازت چیه میگم علت طلاقمون خیانتشه ،میگی میخواستی زندگی کنی؟

زن ستیز 

خو میخواستی زندگی کنی که کسی دیگ رو پیشش نبینی...تو طلاق ۹۰ درصد مواقع زن ضرر میکنه نه مردمرد بخواد ...

این چه مدل حرف زدنه؟ مشکلش اینه چرا قبل ثبت طلاق داره از این غلطی می‌کنه وگرنه بعد طلاق هر شیرینی ای خواست بخوره به درک کی مشکل داره یکی دیگه رو داشته باشه

یعنی با یه خائن زندگی میکرد ۹۰ درصد ضرر نبود؟ نکنه انتظار داشتی خودش فرش قرمز بندازه برای دوست دخترای آقا 

هر نگاهی داشته باشند هر اتفاقی بیفته از زندگی ای که جلو چشمت شوهرت هرزگی کنه بهتره