2777
2789
عنوان

هنوز مهر طلاقمون نخورده شوهرم یکیو آورده به جام

| مشاهده متن کامل بحث + 3740 بازدید | 134 پست
عزیزم چون مرد جماعت همیشه دنبال تنوع تنوع نتونی درست کنی و زرنگ کار خودت نباشی....از تو زرنگ تر و تن ...

اگه زنی الهی به بدتر شکل ممکن خیانت ببینی،اگه مردی الهی زنت رو زیر یکی دیگه ببینی 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آخه عزیز مندیگی که برای تو نمی جوشه خو سر سگ توش بجوشهمی شینی برای همچین چیزی قلب قشنگتو غصه دار می ...

درسته ولی بازم گفتنش راحته برام سخته ببینم انقدر راحت بود براش...

شما لالی که به این بنده خدا نمیگی که تو کشور ما همیشه زن بعد طلاق ضرر میکنه ...کور که نیستی چشماتو و ...

نه اینو احتمالا اطرافیانت گفتن که تو بری بشینی خونت چون تو پشتوانه نداری ولی یکی داره طلاق میگیره و یه بهترش هم نصیبش میشه 

ببینم بعد طلاق مرد ضرر میکنه یا زن تو کشور ما ؟ کدوم صادقانه بگو

حالا من یه چیزی میپرسم تو عاقلانه بگو 

البته اگه عقل داشته باشی 

اگه با ادامه دادن یک زندگی ۱۰۰ درصد ضرر کنی و با تموم کردنش ۹۰ درصد کدوم انتخاب درست تره؟ این آدم اگه ادامه بده خودش ضرر می‌کنه یا شوهر بی بند و بارش؟

تو با برچسب مطلقه راحت تر میتونی کنار بیای یا شوهرت با هزار نفر بره رو تخت ؟ عقل داری ؟ طلاق عادی تره یا خیانت دیدن؟ 

الان شما تحمل کردی داری نسخه میپیچی؟

اره چون بعد طلاق میدیدم که یکی دیگه میاد تو خونم میشینه و منم باید حسرت گذشت نکردن خودم بدبخت شدنم بخورم هرروز از نزدیکترینهام سرکوفت بشنوم