2777
2789
عنوان

همه فامیل ممو میگن از کجا اورد خونه خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 998 بازدید | 53 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من فامیلتونم😂 حالا واقعا از کجا اوردی خونه خریدی؟مگه کارِ انلاین انقد درامد داره؟

اگر‌میدونسم استرسش اینقد زیاده قطعا ی هنر یاد میگرفتم . 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
بگن در دروازه رو میشه بست دهن مردم نهشما ب پیشرفت و کارت ادامه بدهاما قبول کن ک با فروشگاه انلاین خو ...

لباس نیسم‌من . اخه میدونی . اونا همین فروشگاهمم نمیدونن 😂🤣 فک میکنن من بیکار تو خونه نشستم . در صورتیکه من تا روزی ک زاییدمم کار کردم 

همینجوری یه لحظه با لهجه خوندم حس کردم اصفهانی نوشتی کلماتو

ولی این خاصیتو که هیچیتو به هیشکی نگو از اصفهانیا یاد‌گرفتم . طرف نصف اصفهان براشه با دوچرخه ۲۳ میره میاد 

والا به استرسش میرزهبگو چه کاریه که انجام بدیم‌ماهم خونه بخریم توی جای مورد علاقمون.من‌این خونمونو د ...

فروش انلاین اصلا پیشنهاد نمیکنم بدون علم وارد شید ولی عینک میارم میفروشم 

فامیلای ما :حالا ما هم خونه گرفتیم هم‌ماشینهمه فشاری شدن ما تحتشون سوخته همه ام‌ باهاشون بد شدن:/در ...

ببین بعد یجوری میگن وااااا رفتید فلان منطقه ؟ حالا منطقه خوبه ها ولی دارن جر میخورن .