2777
2789
عنوان

همه فامیل ممو میگن از کجا اورد خونه خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1045 بازدید | 53 پست

میدونستی انقد حسودن یا حساس میشن میگن ک پولشو از کجا آوردی و فلان نباید میگفتی خونه خریدین اونا ک تحقیق محلی نمیان میگفتی مستاجریم

تیکر یکسالگی دخمل مامان 💋😍به‌نیت سلامتی خودم و نی نی م ؛ سر به راه شدن داداشم😔 خونه دارشدن و ماشین دارشدنم (اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم) 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

میدونستی انقد حسودن یا حساس میشن میگن ک پولشو از کجا آوردی و فلان نباید میگفتی خونه خریدین اونا ک تح ...

نمیخواستم بگم اصلااااااا . میخواستم بگم‌مستاجرم یه شرایطی پیش اومد چاره نداشتم . بنگاهی اشنا دراومد متاسفانه 

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 
یعنی ۲ میلیارد با عینک فروشی دراوردی؟

خونه ک حدودا ۳ تومن شد ولی بله . هشت ساله کار میکنم و پول اصلا نگه نمیداشتم از ارزش بیافته همه ش آب شده خریدم و دلار . 

خونه ک حدودا ۳ تومن شد ولی بله . هشت ساله کار میکنم و پول اصلا نگه نمیداشتم از ارزش بیافته همه ش آب ...

ماشالا🧿🧿🧿🧿

خدا کمکت کنه و موفق تر بشی

خدایا خودت بهتر میدونی حکمتت چیه.نذار کسی حسرت به دل بمونه.دنیا به اندازه کافی سخت هست و ادما به اندازه کافی ظلم میکنن،ولی شما خدایی کن و چیزایی که فقط از خودت برمیاد رو بهمون عطا کن.

بیشتر ببینید
بیخیال از حسودیشونه ایشالا که روز به روز بیشتر پول دربیاری اونام بیشتر بسوزن😂

والا من کلا زن سکرتیم یعنی کسی چیزی بخرم‌نمیفهمه این رو ناچار شدم  .هر چی کمتر بقیه بفهمن هم اونا اسوده ترن هم ما

نمیخواستم بگم اصلااااااا . میخواستم بگم‌مستاجرم یه شرایطی پیش اومد چاره نداشتم . بنگاهی اشنا دراومد ...

والا فامیلای ما همشون تریلیاردرن زیر بار نمیرن ک پول نقد دادن خونه خریدن میگن تا خرخره زیر قرضیم شماهم همینو بگین میخوان باور کنن میخوان نکنن خودتم اذیت نکن ی چیزی صدقه بده یا خون کن مرغی خروسی چشم زخم دور بشه. مبارکتونم باشه ب شادی توش زندگی کنین و رزق و روزی زیاد براتون داشته باشه واس منم دعا کن بتونم خونه و ماشن بخرم 🫶

تیکر یکسالگی دخمل مامان 💋😍به‌نیت سلامتی خودم و نی نی م ؛ سر به راه شدن داداشم😔 خونه دارشدن و ماشین دارشدنم (اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم) 
خونه ک حدودا ۳ تومن شد ولی بله . هشت ساله کار میکنم و پول اصلا نگه نمیداشتم از ارزش بیافته همه ش آب ...

افرین باریکلا دمت گرم

بخدا دقیقا . هعی مجبوریم تو فامیل بگیم وام برداشتیم

اومدم بگم بگید وام 

دیدم گفتی چه جالب

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
بیشتر ببینید

لایک

هنوز با جمله «به نام خدواند رنگین کمون» کنار نیومده بودم .  .که «بارون اومد و یادم داد ....» دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی باید پاهایت زمین را لمس میکرد نه اینکه در آسمان ها سیر گنی !!!!
بیشتر ببینید
حرفات خیلی درسته اما یعنی تو پیجت یدونه فامیلم نبود

تو پیجم ک عکس هیچی نمیزارم پیج کاریمم کسی‌نمیدونه برای منه . با کسی شریک بودم اون میوپد جلو دوربین و استوری میگرفت میزاشت 

والا فامیلای ما همشون تریلیاردرن زیر بار نمیرن ک پول نقد دادن خونه خریدن میگن تا خرخره زیر قرضیم شما ...

ایشالا ب وقتش . میخرید