2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بجث کردن سر عیدی اوردن

اره آشتی میکنن 

نگران نباش تو شوهرت همدیگه رو دریابید بقیه درست میشن 

از صدای گذر آب چنان می فهمم🩷تند تر از آب روان عمر گران می گذرد🩷زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیسن🩷آن‌قدر سیر بخند که ندانی غم چیست
چجوری دریابیم بهش پیام دادم سرد جوابم دادبنظرت دوباره خودش پیام میده؟ کِی

ای بابا پیام نده دیگه تا خودش بیاد

از صدای گذر آب چنان می فهمم🩷تند تر از آب روان عمر گران می گذرد🩷زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیسن🩷آن‌قدر سیر بخند که ندانی غم چیست
یعنی کِی میاد پیام میده؟😔

یکم دیر میاد ولی میاد خیلی مغروره اومد کاری نکن غرورش جریحه دار بشه یه جورایی پا رو دمش نزار ولی سر فرصت باهاش صحبت کن بگو نباید اینجور باسه 

یکم دیر میاد ولی میاد خیلی مغروره اومد کاری نکن غرورش جریحه دار بشه یه جورایی پا رو دمش نزار ولی سر ...

میشه بکی امسال بچه ی دومم باردارمیشم؟ شوهرم راضی میشه؟جنسیتش چیه؟

داخل بازار میلی گلد رو نصب و کد من رو بزنید کد من👈            (milli-6u7qi )به هردو 5سوت طلا میده  ومعتبره داخل شبکه ی نسیمم میلی گلد رو تبلیغ میکنن.  اینم کد من.       milli-6u7qi

میشه بکی امسال بچه ی دومم باردارمیشم؟ شوهرم راضی میشه؟جنسیتش چیه؟

شوهرت راضی نیست 

ولی خوب یه پسر به دنیا میاری در آینده 

ایا با. N. ازدواج میکنم؟ یا با. A? رنگ لباسم یا ماه تولدم یا فصل

رنگ لباست کرم یا زرده 

فصل پاییز به دنیا اومدی 

درسته؟

به نظرم با این دوتا ازدواج ننیکنی