2777
2789
خواهر من به کل ناامیدم یعنی هم روحیم نابود شده هم ناامید مطلق هم کلافه از آدما

حرفای فامیل و اطرا فیان را به دل نگیر و اصلا فکر کن نمیشنوی ازدواجت نزدیکه اگه دلتو پر از امید کنی 

خودتو سرگرم چیزی کن تا بهت بد نگذره این مدت 

از صدای گذر آب چنان می فهمم🩷تند تر از آب روان عمر گران می گذرد🩷زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیسن🩷آن‌قدر سیر بخند که ندانی غم چیست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از حرف آدما نگاه آدما ناراحت میشم به حدی رسیدم یه بچه هم می‌تونه با حرفش اشکمو دربیاره

حساس شدی 

خیلی گوشه گیر شدی درسته؟

بیا بیرون و برو چیزی را که دوست داری آموزش ببین و سرگرمش بشو 

از صدای گذر آب چنان می فهمم🩷تند تر از آب روان عمر گران می گذرد🩷زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیسن🩷آن‌قدر سیر بخند که ندانی غم چیست
عزمزمه حستو راجبه آیندم میگی

خیلی خودتو دست کم میگیری 

بیشتر روی خودت کار کن تواناییهاتو بیشتر کن 

آیندتو خودت بساز که بعدا دیگرانو مقصر ندونی 

خیلی خودتو دست کم میگیری بیشتر روی خودت کار کن تواناییهاتو بیشتر کن آیندتو خودت بساز که بعدا دیگرانو ...

دقیقا عزیزم‌ حست درسته

میشه راجبه ازدواجم و شغلم و همسر آیندم بگی

منم بگو شوهرم دوسم داره ؟ کِی پیام میده

دوستت داره 

یکم هر دو مغرورید اون منتظره تو پیام بدی تو منتظری اون پیام بده 

من کی ازدواج میکنم

الان خیلی زوده بچه ای 

درست گفتم؟چند سالته؟

امسال نباشه میشه ۶ سال انتظار😭

چرا؟

من که خدا نیستم عزیزم حسم اینو گفت 

انشالله همین امسال خدا دامنتو سبز میکنه با یه بچه ی سالم   و خوشگل 

چرا؟من که خدا نیستم عزیزم حسم اینو گفت انشالله همین امسال خدا دامنتو سبز میکنه با یه بچه ی سالم و ...

ممنون عزیزدل ۵ ساله که منتظرم هر روز و هر ماه

میشه دعا کنید منم دوباره مادربشم بچه سالم و صالح ان شالله